Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Inel etansare pentru miniexcavator Bobcat 319

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat 319
Cod produs
SET86P9N-RE
Descriere
Acest inel etansare miniexcavator Bobcat 319 se afla in centrul atentiei! De ce? Pentru ca este o piesa de schimb care merita toata aprecierea noastra. Conceput din dorinta de a contribui la functionarea eficienta a utilajului, acest inel etansare ulei/ praf este inzestrat cu un rol anume.

Fiecare piesa de schimb din componenta unui utilaj a fost creata pentru a rezolva o anumita problema. Fara aceasta echipa de piese de schimb, utilajul nu ar mai fi el insusi. Investeste in viitorul acestuia, apeland la ajutorul pieselor de schimb la o calitate superioara.

Intretinerea pieselor de schimb joaca un rol fundamental in prelungirea duratei de viata a acestora! Cu cat ai mai multa grija de ele, cu atat acestea vor fi alaturi de utilajul tau o perioada mai lunga de timp. Piesele de schimb nu sunt facute sa reziste o vesnicie! Verifica-le, constant, inainte de inceperea programului de munca. Responsabilitatea este cheia succesului!

Rolul pieselor de schimb in viata utilajului
Orice piesa de schimb din componenta utilajului este inzestrata cu o responsabilitate anume, actionand intr-un segment anume. Rolul acestui inel etansare miniexcavator Bobcat 319 este de a tine lubrifiantul izolat in interior si sa creeze o bariera ce tine impuritatile si umezeala la distanta. Un asemenea reper se poate monta in mai multe locuri, si anume:
• la articulatiile bratului;
• la articulatiile lamei;
• la cilindrii hidraulici de actionare a acestora;

Munca in echipa si serviciul gratuit de consultanta
La baza oricarui parteneriat de succes se regaseste o comunicare transparenta si directa! Faci parte din echipa noastra! Motiv pentru care, ne dorim sa-ti asiguram o interactiune placuta, presarata cu tot felul de beneficii.
Alaturi de noi, vei avea parte de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Ai parte de tot suportul nostru!

Acest inel etansare pentru miniexcavator Bobcat 319 vine insotit de un certificat de garantie care este valabil 6 luni. Acesta vizeaza defectiunile din fabrica.

Vrei sa achizitionezi acest model de inel de etansare? Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa depui o cerere pe site-ul nostru, iar acest inel etansare miniexcavator Bobcat 319 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul nu este de partea ta, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Te asteptam cu mare drag!

Montarea unei piese de schimb este un proces destul de minutios! Sfatul nostru este sa nu-ti lasi utilajul pe mainile oricui. Apeleaza, intotdeauna, la specialistii din domeniu. Mai mult, te putem ajuta si noi. Avem o echipa de mecanici dornici sa faca cunostinta cu utilajul tau!

Specificatii tehnice:
• 30x40x4mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura