Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Inel etansare pentru miniexcavator Bobcat 321

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 321
Cod produs
S8LOYB1G-RE
Out Of stock
Descriere
Acest inel etansare miniexcavator Bobcat 321 este prezent, oricand, in depozitul nostru! Desi pare mic si neinsemnat, acest reper stie cum sa iasa in evidenta. Un astfel de inel etansare este familiarizat cu munca intensa, fiind pe masura asteptarilor tale. Pentru a fi capabil sa cucereasca lumea alaturi de tine, utilajul tau trebuie sa fie echipat cu piese de schimb puternice si rezistente. Pentru o astfel de aventura, gasesti tot ceea ce iti trebuie in depozitul nostru!

Sub presiunea timpului, tinzi sa crezi ca nicio problema nu are rezolvare. Nu este adevarat! Cu ajutorul nostru, vei invata cum sa identifici solutii eficiente si rapide pentru problemele cu care te confrunti. Pentru a fi cu un pas inaintea situatiilor nefavorabile, poti programa revizii, periodice, pentru utilajul tau si poti verifica fiecare piesa de schimb inainte de inceperea activitatilor.

Rolul pieselor de schimb in viata utilajului
Orice piesa de schimb din componenta utilajului este inzestrata cu o responsabilitate anume, actionand intr-un segment anume. Rolul acestui inel etansare miniexcavator Bobcat 321 este de a tine lubrifiantul izolat in interior si sa creeze o bariera ce tine impuritatile si umezeala la distanta. Se poate monta in mai multe locuri, si anume:
• la articulatiile bratului;
• la articulatiile lamei;
• la cilindrii hidraulici de actionare a acestora;

Munca in echipa si serviciul gratuit de consultanta
La baza oricarui parteneriat de succes se regaseste o comunicare transparenta si directa! Faci parte din echipa noastra! Motiv pentru care, ne dorim sa-ti asiguram o interactiune placuta, presarata cu tot felul de beneficii. Alaturi de noi, vei avea parte de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Ai parte de tot suportul nostru!

Acest inel etansare pentru miniexcavator Bobcat 321 vine insotit de un certificat de garantie care este valabil 6 luni. Acesta vizeaza defectiunile din fabrica.

Vrei sa achizitionezi acest model de inel de etansare? Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa depui o cerere pe site-ul nostru, iar acest inel etansare miniexcavator Bobcat 321 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca timpul nu este de partea ta, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Te asteptam cu mare drag!

Montarea unei piese de schimb este un proces destul de minutios! Sfatul nostru este sa nu-ti lasi utilajul pe mainile oricui. Apeleaza, intotdeauna, la specialistii din domeniu. Mai mult, te putem ajuta si noi. Avem o echipa de mecanici dornici sa faca cunostinta cu utilajul tau!

Specificatii tehnice:
• 30x40x4mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura