Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa H cupa pentru miniexcavator Bobcat E08

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E08
Cod produs
H60XJIU5-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa H cupa miniexcavator Bobcat E08 este prezenta, oricand, la noi in depozit! Piesele de schimb sunt foarte importante, avand fiecare cate un rol mai mic sau mai mare in ceea ce priveste buna functionare a utilajului. Fiind complementare, acestea se grupeaza in diferite categorii, actionand in segmentul din care fac parte. Atunci cand una dintre ele trece printr-o perioada mai grea, intreg utilajul se va impotmoli. Motiv pentru care intretinerea corespunzatoare a acestora ar trebui sa devina o prioritate pentru tine!

Suntem alaturi de tine oricand si oriunde! Problemele pot plana asupra afacerii tale atunci cand te astepti cel mai putin. Stim cat este de greu sa-ti mentii o atitudine pozitiva in astfel de momente. Insa suntem aici ca sa te ajutam! Contacteaza-ne atunci cand problemele continua sa-ti puna bete in roate. Impreuna, o sa gasim o solutie! Iti oferim tot suportul nostru.

Nu-ti pierde energia incercand sa rezolvi singur problema! Bazeaza-te pe noi!
Piesele de schimb sunt unice! Fiecare este responsabila de un anumit segment, in ceea ce priveste buna functionare a utilajului. In general, bucsele au trei functii fundamentale, si anume: de sustinere, de ghidare si de fixare. Aceasta bucsa H cupa miniexcavator Bobcat E08 se monteaza in partea superioara a H-ului de cupa.

Serviciul gratuit de consultanta
O super echipa, gata sa-ti sara in ajutor oricand si oriunde? Da, astia suntem noi! Inca de la inceput, ne-am gandit sa infiintam serviciul de consultanta gratuit, prin intermediul caruia tu vei avea parte de beneficii pe care nu le-ai mai intalnit pana acum. Astfel, alaturi de noi vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si de interventii la fata locului. Nu conteaza in ce colt al tarii te afli! Stim sa ajungem pana la tine!

Aceasta bucsa H cupa pentru miniexcavator Bobcat E08 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Acesta se aplica in cazul defectiunilor din fabrica.

Pentru a comanda aceasta bucsa link cupa fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru. Dupa plasarea comenzii si pregatirea amanuntita a coletului, aceasta bucsa H cupa miniexcavator Bobcat E08 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca timpul nu este de partea ta, ne poti face o vizita la sediul nostru de pe langa Bucuresti! Ne cunoastem, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti ridici personal piesa de schimb.

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces migalos. Nu-ti lasa utilajul pe mainile amatorilor! Sfatul nostru este sa te orientezi catre specialistii din domeniu. In plus, ne poti contacta intrucat avem o echipa foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:
• 30x40x21mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura