Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa tija cilindru pentru miniexcavator Bobcat E08

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E08
Cod produs
5YDFXR3C-RE
Out Of stock
Descriere
Ce este o bucsa tija cilindru miniexcavator Bobcat E08 si cum functioneaza aceasta? Bucsa este un element de uzura, fiind stalpul de rezistenta al bratului de utilaj. Fara bucse in stare buna, utilajul tau si-ar pierde puterea, activitatea ta avand de suferit. Prelucrata cu atentie, din materiale rezistente in timp, aceasta bucsa este cea mai buna alegere pentru miniexcavatorul tau.
Echipeaza-ti utilajul cu piese de schimb pe masura lui!

Exista solutii pentru fiecare problema tehnica cu care te confrunti! Nu intra in panica si contacteaza-ne! Echipa noastra este pregatita sa faca fata situatiilor neplacute.
Gasim repede solutii eficiente! Stim cat de important este timpul pentru tine. Alaturi de noi, activitatea ta nu o sa bata pasul pe loc.

Piesele de schimb si amprenta pe care o lasa asupra utilajului

Fiecare piesa de schimb este diferita, avand un rol unic in viata utilajului tau. Fiind un element de uzura, bucsa reprezinta stalpul de rezistenta al bratului de utilaj. Astfel, o bucsa tija cilindru miniexcavator Bobcat E08 indeplineste doua functii, si anume:

• asigura o functionare lina
• reduce uzura utilajului

Stim sa raspundem solicitarilor tale!
Suntem constienti ca problemele pot aparea oriunde si oricand! Tocmai din acest motiv, inca de la inceput ne-am gandit sa infiintam serviciul de consultanta gratuit. Alaturi de noi, vei avea parte de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit. Echipa noastra este foarte bine pregatita sa-ti ofere o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului.
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, iar de restul ne ocupam noi! Un utilaj sanatos, o afacere prospera!

Aceasta bucsa tija cilindru pentru miniexcavator Bobcat E08 vine insotita de un certificat de garantie, valabil 6 luni ce vizeaza defectiunile din fabrica. Este important sa fii la curent cu toate detaliile!

Deoarece stim cat de important este timpul pentru tine, avem vesti bune in ceea ce priveste livrarea pieselor de schimb! Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta bucsa tija cilindru miniexcavator Bobcat E08 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca timpul te preseaza, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Ne cunoastem, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti poti ridica singur piesa de schimb.

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces migalos. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! Ne poti contacta! Echipa noastra abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul tau.

Dimensiuni:
• 30 x 35 x 37 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura