Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pentru miniexcavator Bobcat 220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 220
Cod produs
9W72FG1C-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa miniexcavator Bobcat 220 abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul pe care il detii! Prelucrata cu dibacie, dintr-un aliaj dur, aceasta bucsa va rezista temeinic la exploatare intensa. Calitatea pieselor de schimb face diferenta! Sustinut de astfel de piese, utilajul tau va fi pregatit sa cucereasca lumea, fara sa se impotmoleasca din diferite motive. Activitatea ta va merge ca unsa, iar tu vei scapa de griji si stres! Apeleaza-ne pentru a face cea mai buna alegere!

Orice sac isi are peticul! Asa cum orice problema isi are rezolvarea. Nu lasa situatiile neplacute sa-si puna amprenta asupra afacerii tale! Pastreaza-ti zambetul pe buze intrucat noi iti suntem alaturi. Te ajutam sa gasesti cele mai eficiente si rapide solutii pentru problemele cu care te confrunti. Suntem o echipa!

Trebuie sa incerci piesele noastre, daca vrei performanta!
Piesele de schimb sunt unice! Fiecare este responsabila de un anumit segment, in ceea ce priveste buna functionare a utilajului. In general, bucsele au trei functii fundamentale, si anume: de sustinere, de ghidare si de fixare. Aceasta bucsa miniexcavator Bobcat 220 se monteaza in partea superioara a H-ului de cupa.

Serviciul gratuit de consultanta
O super echipa, gata sa-ti sara in ajutor oricand si oriunde? Da, astia suntem noi! Inca de la inceput, ne-am gandit sa infiintam serviciul de consultanta gratuit, prin intermediul caruia tu vei avea parte de beneficii pe care nu le-ai mai intalnit pana acum. Astfel, alaturi de noi vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si de interventii la fata locului. Nu conteaza in ce colt al tarii te afli! Stim sa ajungem pana la tine!

Aceasta bucsa pentru miniexcavator Bobcat 220 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Acesta se aplica in cazul defectiunilor din fabrica.

Pentru a comanda aceasta bucsa link fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru. Dupa plasarea comenzii si pregatirea amanuntita a coletului, aceasta bucsa miniexcavator Bobcat 220 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca timpul nu este de partea ta, ne poti face o vizita la sediul nostru de pe langa Bucuresti! Ne cunoastem, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti ridici personal piesa de schimb.

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces migalos. Nu-ti lasa utilajul pe mainile amatorilor! Sfatul nostru este sa te orientezi catre specialistii din domeniu. In plus, ne poti contacta intrucat avem o echipa foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:
• 30x40x21mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura