Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere cupa pentru miniexcavator Bobcat 220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 220
Cod produs
G1O0HY6N-RE
Out Of stock
Descriere
Succesul este mult mai aproape decat crezi! Cu o asemenea bucsa prindere cupa miniexcavator Bobcat 220 din imagini, nu vei da gres. Ba din contra, ii vei oferi utilajului tau o piesa de schimb la o calitate superioara. Proaspat sosita in depozitul nostru, aceasta bucsa isi asteapta cu nerabdare momentul de glorie. Originala si fara compromisuri, isi va face treaba ca la carte, fiindu-i alaturi utilajului pe termen lung. De asemenea, datorita materialelor folosite in prelucrarea sa, bucsa noastra este mai mult decat pregatita pentru exploatare intensa. Mizeaza pe calitatea sa superioara intrucat vei avea doar de castigat! In domeniul in care tu iti desfasori activitatile, calitatea este cea care face diferenta!

Stii unde ne poti gasi! Fie ca vrei sa afli cat mai multe despre o anumita piesa de schimb, fie ca esti in cautarea unor solutii eficiente si rapide, iti vom raspunde prompt. Te vom ajuta asa cum stim mai bine, ajutandu-te sa faci cea mai buna alegere/ sa-ti redresezi afacerea. Cu noi alaturi, pana si imposibilul devine posibil! Nu ezita sa ne contactezi atunci cand te afli intr-un impas. Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale!

Bucsa prindere cupa miniexcavator Bobcat 220 - oportunitatea de a investi pe termen lung! Alege calitatea!
Oh, piesele de schimb si rolul acestora in viata utilajului pe care il detii! Ele sunt cele care ii confera utilajului puterea si energia de care are nevoie pentru a fi cel mai bun. Cat despre aceasta bucsa prindere cupa miniexcavator Bobcat 220 din imagini, ea are responsabilitatea de a asigura o functionare lina si de a reduce uzura masinariei. De asemenea, indeplineste mai multe functii, printre care se enumera urmatoarele:
• sustinere
• ghidare
• fixare

Performanta si utilajul pe care il detii? Se rezolva!
Dupa cum bine stii, iti suntem alaturi pe tot parcursul activitatilor tale! Inca de la inceput, am ales sa infiintam serviciul gratuit de consultanta tehnica. Iti oferim beneficii la care nici macar nu te-ai gandit, si anume:
• Identificari rapide
• Solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce colt al tarii te afli
• Sugestii si recomandari

Garantie
Stai fara grija! O asemenea bucsa prindere cupa pentru miniexcavator Bobcat 220 dispune de toate actele necesare. Certificatul sau de garantie este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Livrare
Cum poti comanda una sau mai multe piese de schimb? Foarte simplu! Fie ne contactezi telefonic, fie completezi cererea de pe site-ul nostru. Coletul va fi livrat catre tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. In cazul in care timpul nu iti permite sa astepti, ne poti face o vizita la sediul nostru, din apropiere de Bucuresti. Te asteptam!

Montaj
Ai grija de utilajul pe care il detii! Atunci cand vine vorba de montarea pieselor de schimb, apeleaza cu incredere la ajutorul unei echipe de specialisti. Acestia iti garanteaza un montaj ca la carte! Daca ai nevoie de recomandare, scrie-ne!

Specificatii tehnice

• 30x40x 40
Trimite mesaj
Din Gura in Gura