Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat 730

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 730
Cod produs
J73NV6HU-RE
Out Of stock
Descriere
De ce sa cumperi un astfel de bolt prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat 730 - cum functioneaza acesta?
Esti pasionat de universul utilajelor, dar nu stii de unde sa incepi? Avem solutia! Astazi, ne vom focusa asupra unui bolt si a puterii sale magice. Boltul reprezinta cireasa de pe tort atunci cand vine vorba de bratul de excavare. Cel din imagini are rolul de a prinde cupa de bratul de excavare, oferindu-i utilajului sansa sa functioneze la capacitate maxima.

Piesele de schimb sunt unice, aflandu-se intr-o relatie de complementaritate una cu cealalta. Impreuna alcatuiesc ansamblul unui utilaj si il definesc prin putere. Fiecare piesa de schimb vine cu o serie de specificatii tehnice care te ajuta sa alegi piesa corecta pentru utilajul tau. Tipul de utilaj pe care il detii este important atunci cand vine vorba de alegerea unei piese de schimb sau de solutionarea unei probleme cu care acesta se confrunta.

Utilajul tau merita cele mai bune produse de pe piata! Cere oferta!
Un bolt este un element de uzura, insa datorita faptului ca acest bolt prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat 730 este prelucrat dintr-un aliaj dur, iti ofera o siguranta pe termen lung ca utilajul tau va functiona asa cum trebuie. Mai mult, acest bolt a fost tratat termic pentru a rezista la exploatare intensa.

Serviciul de consultanta gratuit!
Pentru ca suntem constienti ca timpul nu iti permite sa-l irosesti, ne-am gandit sa-ti oferim un beneficiu unic. Alaturi de noi vei avea parte de o identificare corecta, o personalizare a solutiilor in functie de utilajul pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. La baza parteneriatului nostru se afla o comunicare eficienta si transparenta, tocmai pentru ca timpul sa nu devina inamicul tau numarul 1, ci aliatul tau. Trebuie sa profiti la maxim de acesta.

Un bolt prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat 730 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie. Acesta este valabil 6 luni, vizand defectiunile din fabrica. Rareori ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este bine sa cunosti si acest aspect.

In domeniul utilajelor, timpul este cea mai importanta resursa. Tocmai din acest motiv, livrarea piesei de schimb se va efectua in aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii, printr-un serviciu de curierat. Daca nu ai posibilitatea de a astepta, te invitam sa ne faci o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Cu ocazia asta, iti ridici personal piesa de schimb, ne cunoastem si iti prezentam si depozitul nostru.

In ceea ce priveste montajul, parerea noastra este sa nu-ti lasi utilajul pe mainile oricui. Trebuie sa te orientezi catre specialistii in domeniu. Mai mult, ne poti contacta si pe noi! Echipa noastra este pregatita sa te ajute.

Specificatii tehnice
• Diametru 31 mm in partea cilindrica, si scade pana la 26mm in partea trunchiului de con;
• Lungimea de 98 mm;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura