Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat 642

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 642
Cod produs
VHI6SJCP-RE
Out Of stock
Descriere
Acest bolt prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat 642 este disponibil la noi in depozit! Pasiunea pentru un anumit domeniu te va ajuta sa ajungi mai aproape de visul pe care ti l-ai setat. Sa lucrezi din pasiune inseamna libertate, iar noi insistam pe acest aspect. Entuziasmul pentru universul utilajelor si al pieselor de schimb reprezinta cheia marilor succese, daca doresti sa activezi in acest domeniu. Alaturi de noi, o sa descoperi informatii fundamentale care te vor ajuta sa-ti duci munca la bun sfarsit.

Astazi, ne vom concentra asupra unui astfel de bolt prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat 642 prezentat si in imagini. O piesa cu un rol unic in buna functionare a utilajului pe care il detii, boltul reuseste sa stabilizeze cupa de bratul de excavare. Orice piesa de schimb vine insotita de o poveste, impreuna alcatuind portretul unui utilaj.

Vrei detalii? Suna si afla tot ce te intereseaza!
Boltul este un element de uzura ce face parte din categoria produselor pentru caroserie. Datorita faptului ca acesta este prelucrat dintr-un aliaj dur, iti ofera o siguranta pe termen lung ca utilajul tau va functiona asa cum trebuie. Mai mult, acest bolt prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat 642 a fost tratat termic pentru a rezista la exploatare intensa.

Suntem conectati solicitarilor tale!
Stim cat de important este sa ai alaturi pe cineva atunci cand te confrunti cu anumite probleme. In cazul problemelor ce iti vizeaza utilajul, noi suntem aici, gata de actiune. Prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, beneficiezi de o identificare corecta, de personalizarea solutiilor in functie de utilajul pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Toate problemele au o rezolvare. Nu le lasa sa-ti afecteze starea de spirit!

Un bolt prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat 642 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie. Acesta este valabil 6 luni, vizand defectiunile din fabrica. Rareori ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este bine sa cunosti si acest aspect.

In domeniul utilajelor, timpul este cea mai importanta resursa. Tocmai din acest motiv, livrarea piesei de schimb se va efectua in aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii, printr-un serviciu de curierat. Daca nu ai posibilitatea de a astepta, te invitam sa ne faci o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Cu ocazia asta, iti ridici personal piesa de schimb, ne cunoastem si iti prezentam si depozitul nostru.

In ceea ce priveste montajul, parerea noastra este sa nu-ti lasi utilajul pe mainile oricui. Trebuie sa te orientezi catre specialistii in domeniu. Mai mult, ne poti contacta si pe noi! Echipa noastra este pregatita sa te ajute.

Specificatii tehnice
• Diametru 31 mm in partea cilindrica, si scade pana la 26mm in partea trunchiului de con;
• Lungimea de 98 mm;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura