Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina pentru miniexcavator Bobcat E55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E55
Cod produs
XQSMD42R-RE
Out Of stock
Descriere
Bobina miniexcavator Bobcat E55 reprezinta o investitie atat pentru tine, cat si pentru utilajul tau. Daca iti doresti sa investesti pe termen lung, achizitionarea unor piese de calitate este necesara. De cele mai multe ori, tindem sa tratam cu scepticism termenul de „investitie”, insa o investitie presupune si anumite sacrificii. Pe langa o investitie profitabila in timp, cu ajutorul pieselor de schimb utilajul tau capata o alta nuanta, devine mai eficient.

Utilajul tau trebuie tratat cu atentie! Acest lucru inseamna ca, atunci cand simti ca ceva nu functioneaza asa cum ar trebui, te grabesti sa faci o vizita la „doctor”. Pentru a putea economisi timp, este important sa actionezi la timp. Echipa noastra de specialisti abia asteapta sa se ocupe de utilajul pe care il detii. Nu ezita sa ne contactezi. Se pot gasi o multime de solutii pentru o problema. Toate au o rezolvare!

Carte de vizita - bobina miniexcavator Bobcat E55
Bobina pentru miniexcavator Bobcat E55 poate fi privita drept cea mai buna prietena a motorului. Aceasta reprezinta o piesa de baza pentru motor, intrucat are rolul de a opri alimentarea pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului.

Iti suntem alaturi!
Asa cum am specificat anterior, toate problemele au o rezolvare. Solutii exista, insa trebuie sa actionezi din timp daca vrei ca utilajul tau sa-si revina cat mai repede. Serviciul nostru de consultanta gratuit iti ofera o serie de beneficii cum nu ai mai intalnit pana acum. Alaturi de noi beneficiezi de o identificare corecta, de intretinere personalizata si de interventii la fata locului la nevoie.
Prin intermediul interventiilor la fata locului iti demonstram ca-ti suntem aproape indiferent de locul in care te afli.

Garantia reprezinta un aspect prioritar pentru noi, motiv pentru care nu uitam sa adaugam in coletul tau si certificatul de garantie. Astfel, o bobina miniexcavator Bobcat E55 dispune de 6 luni de garantie.

Livrarea se efectueaza in aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii. Daca simti ca timpul te preseaza, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa depui o cerere pe site-ul nostru.

In ceea ce priveste montajul, sfatul nostru este sa te orientezi catre specialistii din domeniu. Au existat situatii neplacute in care piesele s-au deteriorat prematur din cauza colaborarii cu amatori. Ai grija de utilajul tau! Alege doar ceea ce este mai bun.

Specificatii tehnice

• Mufa cu 3 pini tata;
• 2 gauri ∅ 7 la 58 mm distanta;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura