Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt cupa pentru miniexcavator Bobcat 418

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 418
Cod produs
FEA7HB2R-D
Out Of stock
Descriere
Cupa miniexcavatorului s-a „certat” cu bratul de excavare? Nu e cazul sa te panichezi. Desi pare ca toata lumea s-a oprit in loc, nu uita ca te poti baza pe noi!
Avem pentru tine acest bolt cupa miniexcavator Bobcat 418 - piesa perfecta pentru utilajul tau. Fabricata astfel incat sa indeplineasca cele mai inalte standarde de calitate, iti este usor accesibila, avand un pret avantajos. Mai mult, daca te hotarasti sa plasezi comanda, poti intra rapid in posesia ei.

Stim cat de important e timpul pentru tine, asa ca iti punem la dispozitie numeroase metode de a ne contacta: poti sa ne dai un telefon, sa ne scrii pe site sau, daca esti prin zona, ne poti vizita.
Oricum ar fi, noi suntem aici pentru tine, gata sa iti sarim in ajutor. Te intampinam cu multa voie buna si dornici sa rezolvam situatia care te apasa. Ia legatura cu noi si vom identifica rapid piesa compatibila utilajului tau.

Piesa pe care ti-o doresti poate fi la tine chiar maine!
Cand vorbim despre bolt cupa pentru miniexcavator Bobcat 418 facem referire la o piesa de inalta calitate, menita sa reziste in timp, cu importanta deosebita pentru miniexcavatorul tau, avand urmatoarele caracteristici:

• prinde cupa de bratul de excavare;
• este prelucrat dintr-un aliaj dur;
• este tratat termic pentru rezistenta la exploatare intensa.

Fara indoiala, alegerea unui produs calitativ traseaza viitorul utilajului tau.

Livrare rapida, oriunde in tara!
Alege siguranta pe care ti-o ofera o echipa profesionista si indrazneste sa te bucuri de servicii complete. Suntem la dispozitia ta pentru orice informatii ai nevoie despre utilajul tau si iti sarim in ajutor pentru remedierea oricarei situatii neplacute cu care te lupti.
Serviciul nostru de consultanta gratuita te asteapta! Contacteaza-ne si lasa-ti grijile pe mainile noastre.

Nu te stresa pentru defectiunile din fabrica. Acest lucru este putin probabil, dar pentru orice eventualitate, te anuntam ca acest bolt cupa miniexcavator Bobcat 418 beneficiaza de o garantie de 6 luni.

Timpul de livrare reprezinta un aspect important atunci cand achizitionezi un produs. De aceea, iti punem la dispozitie un serviciu rapid de livrare, astfel incat sa intri in posesia acestui bolt cupa miniexcavator Bobcat 418 in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara.
Contacteaza-ne folosind numerele de telefon afisate pe site, completeaza campul “cere oferta” sau fa-ne o vizita!

Atunci cand vorbim despre alegeri bune, ne referim si la un montaj corect. Pentru aceasta etapa alege intotdeauna un profesionist. In cazul in care nu cunosti unul, apeleaza la noi si te vom indruma!

Specificatii tehnice
30mm diametru x 172 mm lungime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura