Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Actuator pentru miniincarcator Bobcat S250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S250
Cod produs
B3HZU5A9-RE
Out Of stock
Descriere
Cauti informatii despre piesele de schimb si nu stii de unde sa te documentezi? Noi iti oferim raspunsurile. Echipa noastra se ocupa zilnic sa incarce pe site-ul companiei fel de fel de articole care vin cu tips&tricks cu privire la anumite produse. Astfel, astazi ne vom concentra asupra piesei de schimb - actuator miniincarcator Bobcat S250 inzestrata cu un rol simbolic. In momentul in care detii un utilaj, este foarte important sa te documentezi constant, tocmai pentru a preveni situatiile nefavorabile care pot aparea oricand.

Ne dorim tare mult sa-ti fim alaturi si sa te ajutam atunci cand te confrunti cu o problema ce tine de viata utilajului tau. Nu conteaza unde te afli si in ce moment te lovesti de o situatie de criza, ne poti contacta telefonic. Punem mare accent pe experienta consumatorului in ceea ce priveste interactiunea cu echipa noastra, fiind dornici sa-ti facem bine utilajul.

Descriere - Actuator miniincarcator Bobcat S250
Privit drept o punte de legatura intre joystick si distribuitorul hidraulic, Actuatorul miniincarcator Bobcat S250 joaca un rol esential. Acesta se ocupa cu modificarea impulsurile electrice primite de la joystick in instructiuni concrete pentru distribuitorul hidraulic, si comenzile de mars pe care acesta le controleaza.

Iti suntem alaturi oriunde te-ai afla...
In cazul in care te confrunti cu o problema, trebuie sa stii ca poti apela la noi oricand. Echipa noastra este pregatita sa te indrume in cazul in care te confrunti cu o problema pe care nu stii sa o gestionezi. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic, iar noi iti vom oferi suportul de care ai nevoie. Mai mult, de ceva vreme am dat startul unui proiect benefic tie, intitulat, serviciul de consultanta gratuit. Acesta presupune personalizarea solutiilor in functie de problema clientului, intrucat fiecare utilaj este diferit. In plus, beneficiezi si de interventii la fata locului, indiferent de locul in care te afli. Asa ca daca te confrunti cu o problema, nu ezita sa ne dai un telefon!

Garantia reprezinta un document menit sa te ajute sa-ti repari/ inlocuiesti o piesa de schimb care a ajuns la tine cu anumite defectiuni. Pentru ca ne pasa de clientii care ne trec pragul, ne asiguram de fiecare data ca adaugam certificatul de garantie in colet. Insa, este important sa tii minte ca garantia este valabila doar 6 luni.

In ceea ce priveste livrarea, ti-am pregatit o surpriza. Piesa de schimb comandata de tine o sa ajunga in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii, indiferent de locul in care te afli. Asa cum am mentionat anterior, bunastarea clientilor este pentru noi prioritatea numarul 1. In privinta comenzilor, fie ne contactezi pe noi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru.

Montajul este privit drept un proces important, intrucat pot exista situatii nefericite in care piesa de schimb se poate deteriora prematur. De ce? Din cauza colaborarii cu un amator. Astfel, noi iti sugeram sa apelezi, intotdeauna, la un specialist in domeniu. De asemenea, vrem sa-ti reamintim ca ne poti contacta personal si pe noi.

Specificatii tehnice

• 2 gauri de prindere la 55 mm;
• mufa cu 5 pini si 2 ghidaje;
• 1 ax cu diametrul de 22 mm;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura