Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva cutie de viteze Terex 6190568M91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 6190568M91
Cod produs
7B6NXG1R-RA
Out Of stock
Descriere
Cu atatea caracteristici excelente, ne este si greu sa ne rezumam la o descriere scurta pentru o electrovalva cutie de viteze Terex 6190568M91 originala! Piesa vine si te surprinde, aratandu-ti, zi dupa zi, cat de durabila si rezistenta este. Ai incredere in specialistii nostri, asculta-le propunerile si gestioneaza corect investitiile in piesele de schimb! Piesele de schimb pentru utilaje fac toata diferenta! Noi iti recomandam doar achizitiile sigure. De exemplu, aceasta componenta care se bucura de recunoastere, de notorietate, si pe care noi o avem acum la o oferta dintre cele mai bune!

Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Aceasta electrovalva cutie de viteze Terex 6190568M91 are proprietati remarcabile! Are, insa, nevoie de atentia ta in ceea ce priveste corectitudinea in manipulare si montaj! Ai grija de noua ta achizitie si vei culege toate roadele efortului tau!

Electrovalva cutie de viteze Terex 6190568M91 te asteapta in depozitul nostru!

Electrovalva cutie de viteze pentru utilaje este testata riguros inainte de a fi lansata pe piata, pentru a se asigura ca indeplineste standardele de calitate si performanta. Compatibilitatea sa cu diverse tipuri de utilaje si sisteme de control, precum si posibilitatea de alegere personalizata, in functie de necesitatile vehiculului, o fac o alegere ideala pentru orice aplicatie.

Actiuni asigurate, consultanta gratuita!

Daca vrei sa urci o scara, trebuie sa incepi cu treapta de jos. Poti ajunge oricat de sus, exista tot felul de posibilitati! Hai sa trecem impreuna prin toate etapele si vom stabili un plan corespunzator, in functie de nevoile tale, prin serviciul nostru gratuit de consultanta! Ne gasesti in fiecare zi, disponibili pentru a te ajuta in felul nostru! Trebuie doar sa ne apelezi!

Aceasta electrovalva cutie de viteze Terex 6190568M91 vine insotita de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! In noi vei gasi cel mai de incredere furnizor de piese de schimb de calitate!

O electrovalva cutie de viteze Terex 6190568M91 este piesa la care trebuie sa te opresti! Achizitioneaz-o in siguranta, fiindca livrarea produselor noastre se face prin cei mai seriosi curieri, in cele mai bune conditii. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru.

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare a piesei si de o performanta mult mai sporita!

Diametru interior -23mm
Lungime - 54mm
Mufa 2 pini tata
12V

Consum - 18 Wati

Impedanta ( 20 grade ) -8.8+-04

Stragerea piulitelor: - spre mufa 6Nm

-spre valva 27Nm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura