Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva pentru cutie de viteze Carraro 148918

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 148918
Cod produs
HBV8JEYT-AC
Out Of stock
Descriere
Daca nu ceri calitate, afacerea ta nu poate oferi calitate. Este simplu! Ai nevoie de piese de calitate pentru ca utilajele tale sa functioneze excelent. Cere-ne aceasta electrovalva cutie de viteze Carraro 148918 - pentru ca este una de calitate exceptionala. O avem in depozitul nostru!

Asa, activitatea ta se va desfasura optim si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Rezultate excelente = parteneri multumiti = activitate profitabila! Vorbeste cu noi pentru ca avem piese de calitate.

Electrovalva cutie de viteze Carraro 148918 - o piesa de calitate!
Piesele mici, sifidandu-si dimensiunile, sunt de mare importanta pentru functionarea utilajelor tale. Sa luam ca exemplu aceasta electrovalva care are o lungime de 49 mm. Desi nu este o piesa de dimensiuni mari, rolul sau este unul foarte important, respectiv acela de a controla selectarea treptelor de viteza.

Astfel, daca vrei sa ai siguranta unei functionari optime a utilajului tau, salveaza datele noastre de contact. Avem piese de calitate! Contacteaza-ne cu incredere.

Mereu aproape pentru a te ajuta!
Sunt momente in care este nevoie de mai multe informatii decat de obicei. Pentru acele momente, poti conta pe noi. Stim bine cu ce se mananca domeniul pieselor pentru utilaje. Avem informatiile de care ai nevoie pentru utilajul tau.

Spune-ne ce nu stii si noi venim cu raspunsul. Iata rolul serviciului gratuit de consultanta pe care l-am infiintat cu gandul de a te sustine in activitate. Daca iti doresti sa nu pierzi timpul cand nu stii, vorbeste cu noi. Suntem aici!

Piesele noastre au garantie! Da. Sunt piese de calitate, iar piesele de calitate beneficiaza de garantie. O piesa, cum este si cea pe care ti-am prezentat-o, ajunge la tine insotita de certificat de garantie. Conform acestuia, pentru defectiunile de fabricatie, piesa are o perioada de gratie de minim 6 luni.
In colet, vei gasi piesa comandata, certificatul de garantie si factura. Contacteaza-ne!

Electrovalva pentru cutie de viteze Carraro 148918 ajunge la tine extrem de repede! Cum ai lansat comanda, noi pregatim coletul. Si… in maxim 24 d ore, acesta ajunge la tine, oriunde in tara.

Ne poti contacta la oricare din numerele de telefon pe care le avem afisate pe site! Nu mai sta pe ganduri pentru ca piesele noastre sunt cautate! La ce rapizi suntem sa onoram comenzile, piesele noastre aproape… zboara din depozit catre clientii nostri! Vorbeste cu noi si iti trimitem piesa!

Cateodata, poti fi tentat sa nu vrei sa dai bani pentru unele lucruri. Dar, in materie de montaj, te sfatuim sa nu procedezi in acest fel. Da, pentru ca in urma unui montaj incorect, pot fi afectate mai multe piese, iar consecintele se vor vedea direct in buzunarul tau. Ai inteles…

Asadar, te indemnam sa spui DA montajului efectuat de specialisti. Daca nu-i cunosti, intreaba-ne. Noi ii cunoastem si putem sa te indrumam catre ei.

Specificatii tehnice

Dimensiuni miez:

Lungime 49mm
Diametru 19mm
Mufa cu 2 papuci
Trimite mesaj
Din Gura in Gura