Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva cutie de viteze Caterpillar 416

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416
Cod produs
27TVO5WL-RA
Out Of stock
Descriere
Electrovalva cutie de viteze Caterpillar 416 este recomandarea noastra pentru utilajul tau! In depozitul nostru vei gasi tot ceea ce are utilajul tau nevoie pentru a functiona perfect, asta este promisiunea nostra in fata ta! Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Aceasta electrovalva a cutiei de viteze are proprietati remarcabile, astfel ca te poti baza pe ea la greu, dar doar daca o vei monta conform indicatiilor producatorului!

Electrovalva cutie de viteze poate fi usor instalat si intretinut, reducand astfel costurile totale de intretinere. Design-ul sau compact si functional permite o integrare perfecta cu utilajul, oferind performante optime si siguranta in functionare. Cu o garantie de calitate si servicii post-vanzare excelente, electrovalva cutie de viteze este alegerea perfecta pentru utilajele tale industriale. Investeste astazi in tehnologia de ultima generatie si bucura-te de performanta si fiabilitate pe termen lung!

Electrovalva cutie de viteze Caterpillar 416 este o investitie smart!

Programul de consiliere tehnica lansat de noi cuprinde o multitudine de aspecte, usor de solutionat de catre specialistii nostri, aspecte care, odata rezolvate, te vor pozitiona intr-o zona de confort! Sa nu crezi ca trebuie sa indeplinesti cine stie ce conditii, nu! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi, iar noi te consiliem gratuit! Aici, la noi, nu ai nevoie de un vip card, caci esti deja un vip, tratat ca atare!

Actiuni asigurate, consultanta gratuita!

Atunci cand ne soliciti ajutorul, in depozitul nostru se intampla ceva: actiunea de mobilizare! Am putea spune ca privim utilajul tau ca printr-un obiectiv foto: vedem extrem de multe detalii, dar ce am face cu ele fara experienta angajatilor si fara calitatea pieselor din depozit? Formula prin care gasim cele mai favorabile solutii pentru tine este chiar serviciul nostru gratuit de consultanta!

O alegere optima pentru utilajul tau este aceea care asigura o functionare perfecta a acestuia, timp indelungat! Aceasta electrovalva cutie de viteze Caterpillar 416este piesa recomandata de noi! Mai mult, acest produs vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Este perfect atunci cand ai toate asigurarile, nu-i asa?

Electrovalva cutie de viteze pentru buldoexcavator Caterpillar 416 ajunge la tine cat ai zice peste! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Coletele ajung la tine, in cele mai bune conditii, rapid si manevrate corespunzator!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare a piesei si de o performanta mult mai sporita!

Diametru interior -23mm
Lungime - 54mm
Mufa 2 pini tata
12V

Consum - 18 Wati

Impedanta ( 20 grade ) -8.8+-04

Stragerea piulitelor: - spre mufa 6Nm

-spre valva 27Nm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura