Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva oprire motor Terex 5411664376

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 5411664376
Cod produs
0EZFSW23-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta electrovalva oprire motor Terex 5411664376 iti bate in geam dis de dimineata. Nu, nu au cantat cocosii ci a claxonat curierul grabit, pentru ca el stie ca beneficiarul este nerabdator si la fel de grabit. Asa cum stim si noi. Asa cum stii tu cel mai bine, fiind chiar beneficiarul. Asadar, deschide-i usa crestinului de la volan. Are in portbagaj piesa pe care ai comandat-o. Grabeste-te, utilajul tau o astepta.

Stim cu totii povestile de Craciun, cu copiii care ii scriu Mosului ce sa le aduca. Stiati ca si oameni mari ii scriu uneori Mosului. Ei ii cer lucruri pe care nimeni altcineva nu poate sa le aduca. Daca utilajele noastre ar avea darul comunicarii fara indoiala ca ar scrie si ele Mosului cerand lucruri posibile, adica piese mai bune, program de reparatii, ungere la articulatii. Dar ele nu pot face asta. Asa ca sarcina asta va ramane proprietarilor lor. Dupa ce-si trimit scrisorile, e bine sa iasa din starea de sarbatoare si sa-si verifice utilajele. Sa faca in asa fel incat sa fie sarbatoare si in parcul rece. Sa fie macar o zi cald si acolo.

Electrovalva oprire motor Terex 5411664376 stabileste limite!
Functia principala a bobinei de oprire este aceea de a inchide rapid circuitul de alimentare. Un astfel de dispozitiv de oprire a fost folosit inca de la inceputurile mecanicii, deoarece ele pot opri motorul foarte simplu doar scotand cheia din contact. La intrarea combustibilului si a aerului in motor, se elimina turarea continua a motorului la ralanti.

Ai deschis un ticket? L-am preluat deja.
Stim ca de important este te sprijini pe cineva atunci cand nu te descurci cu problemele tehnice. Noi suntem aici, gata sa intervenim la primul apel. Prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, iti oferim o identificare corecta a problemei, o personalizare a solutiilor in functie de natura acesteia si o interventie la punctul tau de lucru, oriunde s-ar afla. Pentru noi toate problemele au o rezolvare, nu le lasam sa ti se urce in cap. Bizuie-te pe noi!

Aceasta electrovalva oprire motor pentru Terex 5411664376 PM vine la pachet cu un certificat de garantie. Acesta este valabil 6 luni si se refera la defectiunile din fabrica. Rareori apar astfel de situatii, dar este bine sa fii asigurat in fata surprizelor neplacute. Si daca se intampla evenimentul, schimba piesa fara probleme cu una noua, fara niciun cost.

In lumea noastra a afacerilor, timpul este la fel de important ca profitul. Intre cele doua notiuni exista uneori semnul de egalitate. De aceea, livrarea piesei de schimb este o etapa de mare importanta. Noi o facem cu cei mai buni curieri din piata. Sau te invitam sa ne vizitezi la depozitul nostru din apropierea Bucurestiului. Iti poti ridica personal piesa de schimb necesara. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Cand ajungi la momentul alocat montajului, te sfatuim sa te orientezi catre specialistii adevarati din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mana amatorilor Ei sunt pe toate drumurile, precum pleosnita de grau, vara. Acestia doar iti iau banii. Iar utilajul tau se va strica din nou prematur. Nu te zgarci la final.

Specificatii tehnice :
• 12V
• 2 gauri de prindere
• 65mm distanta intre gauri
• Mufa cu 2 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura