Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva oprire motor pentru motor Cummins QSB3.9

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins QSB3.9
Cod produs
NV2EC13L-RA
Out Of stock
Descriere
O electrovalva oprire motor Cummins QSB3.9 este o componenta dedicata motorului tau! Prin oprirea contactului, o astfel de electrovalva de oprire a motorului intrerupe alimentarea motorului utilajului tau. Produsul propus acum de echipa noastra de specialisti este executat doar din cele mai bune materiale, in cele mai performante uzine.

Este indicat ca vehiculul tau sa beneficieze de o astfel de electrovalva perfect compatibila, dar si in perfecta stare de functionare! Componenta noastra intruchipeaza cam tot ce ti-ai fi putut dori vreodata de la o piesa de schimb pentru masinaria pe care o administrezi. Daca vei cauta informatii mai detaliate, ne suni si vei afla ca piesa mai poate fi denumita si „solenoid”, sau „bobina”.

Aceasta electrovalva oprire motor Cummins QSB3.9 este un articol premium!
Un asemenea solenoid oprire motor este o piesa de schimb importanta, care se monteaza la pompa de injectie. Deseori am discutat despre cum poti creste durata de viata, sau cum poti potenta calitatile piesei achizitionate, facand referire la un montaj corect. Ai cateva detalii succinte mai jos, iar pentru mai multe informatii, afla ca esti asteptat de o intreaga echipa super-duper!

Consultanta gratuita - alaturi de tine ceas de ceas!
Confortul tau este dat de achizitiile corecte, certificate si verificate! Confortul vine din increderea in partenerii cu care colaborezi, cat si din produsele pe care le rulezi. Alaturi de noi vei gasi toate acestea si mai mult!

Certificarea scrisa este o parte importanta a unei comenzi, iar la noi, ea vine la pachet! O electrovalva oprire motor Cummins QSB3.9 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

O electrovalva oprire motor pentru motor Cummins QSB3.9 este cea mai faina alegere! Si, tot ce ai de facut pentru a o avea cat mai curand, este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru! Coletul ajunge la tine cat ai clipi!

Iti sugeram sa nu apelezi la tertipuri sau improvizatii! Stii vorba cu „treaba romaneasca, las-o, ca merge asa!” Nu, nu si nu! Nu merge oricum. Totul are un scop precis si o regula clara. Intreaba un mecanic de cinci stele ce si cum.

Specificatii tehnice

• Tija cu articulatie sferica in cap.
• Mufa cu 3 fire.
• Prindere cu 2 suruburi.
• Distanta dintre centrele gaurilor de prindere 35mm.
• Cursa dintre inchis si deschis de 45mm.
• Actionare la 24V.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura