Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei cutie viteze buldoexcavator Terex TX760B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex TX760B
Cod produs
SZ17M4N0-AC
Out Of stock
Descriere
Atunci cand ne ai alaturi, la fel de repede cum trec ploile de vara, trec si defectiunile! Da, pentru ca noi avem exact pompa ulei cutie viteze Terex TX760B pe care tu o cauti. Contacteaza-ne sa-ti transmitem toate detaliile de care ai nevoie!

Atunci cand alegi sa fii clientul nostru, noi lucram impreuna cu tine tinand cont de: tipul de activitate, modul de exploatare al echipamentelor si recomandarile producatorilor! Iti oferim garantie atat pentru manopera, cat si pentru piesele si accesoriile pe care le achizitionezi prin intermediul nostru. Iata un mod in care investitia ta financiara este mica si se amortizeaza repede! Vorbeste cu noi. Suntem aici!

Pompa ulei cutie viteze Terex TX760B - pentru o buna functionare a sistemului de alimentare cu ulei!
Pompa de ulei are rolul de a asigura debitul de ulei la presiune utila. Atunci cand aceasta se defecteaza, functionarea sistemului de alimentare cu ulei este afectata. Pentru a preveni o defectiune majora, inlocuirea acesteia este necesara.

Intretinerea utilajelor tale este fundatia care le asigura functionarea optima. Din intretinerea acestora face parte si alegerea pieselor de schimb de calitate care nu este un moft, ci este o necesitate.

Cand trebuie sa inlocuiesti pompa de ulei, iti recomandam sa alegi aceasta piesa de schimb originala Carraro, intrucat este o piesa de schimb rezistenta, de calitate.

Aici gasesti raspunsul pe care il cauti! Serviciul nostru de consultanta este gratuit!
Stii care este modelul utilajului tau, dar nu stii daca ai identificat corect piesa de schimb de care are nevoie?! Vorbeste cu colegii nostri de la departamentul Identificari si ei iti vor confirma!

Tot ce trebuie sa faci este sa le transmiti cateva informatii si ei te vor ghida pentru a identifica corect piesa de schimb. Au informatii pretioase! Au si schite! Vorbeste cu ei pentru a fi sigur ca identificarea piesei de schimb este una corecta.

Pompa de ulei cutie viteze Terex TX760B detine certificat de garantie. Pentru defectiunile din fabrica, aceasta are o garantie de 6 luni.

In colet, vei gasi piesa de schimb comandata, certificatul de garantie si factura.

Ne miscam cu viteza luminii! Piesele de schimb de care ai nevoie ti le livram oriunde in tara, acolo unde tu te afli, in maxim 24 ore. Utilajul tau nu poate sta pe loc, ci trebuie repus in functiune! Noi intelegem aceasta si, de fiecare data, ne grabim sa pregatim piesele de schimb pentru a ajunge acolo unde este nevoie de ele.

Ne poti transmite o cerere on-line sau ne poti contacta la oricare din numerele de telefon pe care le avem afisate pe site. Suntem aici! Vorbeste cu noi pentru a ne transmite detaliile comenzii tale.

Fii smart si nu mai alege un montaj facut… oricum! Piesele de schimb merita un montaj corect efectuat de cei care se pricep si au experienta. Colaboratorii nostri sunt pregatiti sa te ajute. Intreaba-ne si ti-i recomandam.

Apeleaza la persoane autorizate pentru un montaj corect al pieselor de schimb! De ce? Pentru ca aceasta le prelungeste durata de utilizare si asigura utilajului tau o functionare optima.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura