Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru tractor Claas Ares 816

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
VYNUS9G6-A-CD
Out Of stock
Descriere
Ai ajuns pe pagina unui element de transmisie super uzual, extrem de fiabil, cu sute de aplicatii si care inregistreaza extrem de multe solicitari: acest simering butuc tractor Claas Ares 816 destinat utilajului tau. Piesa de schimb despre care vorbim este conceputa in dinamicele ateliere Original Carraro si imbunatatita pentru performanta. Promite sa reziste celor mai grele experiente de munca si sa fie, in acest fel, o investitie cu adevarat profitabila pe termen lung!

Utilajului tau poate rezista neasteptat de mult fara interventii, daca alegi sa aplici cateva reguli de intretinere corespunzatoare. Modelul utilajului tau este conceput sa functioneze dupa o randuiala stabilita inca din momentul fabricatiei. Alaturi de noi ai toate sansele sa descoperi particularitati de existenta carora nici nu erai informat, dar care pot cantari extrem de mult in perfoemantele utilajului tau la munca. Apeleaza-ne cu indrazneala! Avem angajati implicati, determinati sa iti rezolve problemele in timp util.

Simering butuc tractor Claas Ares 816 iti imbunatateste randamentul!

In cazul in care ai intrebari despre rolul acestei componente, le lamurim noi pe toate. Etanseaza grupul reductor. Sigileaza. Pastreaza lubrifiantul in interior si il fereste de impuritati si umezeala. Protejeaza angrenajul de uzura prematura. Piesa e realizata din NBR Cauciuc Nitril Butadin. Are o carcasa metalica exterioara. Rezista la temperaturi deosebite si la un grad mare de toxicitate.

Alaturi de noi nu vei fi niciodata in impas! Rolul nostru este sa te scoatem de acolo!

Poate ca uneori simti ca esti usor depasit de anumite probleme tehnice. Nu e nicio problema! Putem sa aflam impreuna care sunt regulile de intretinere ale utilajului pe care il conduci. Cu cat iti cunosti mai bine utilajul, cu atat grijile scad! Te ajutam sa afli care este modalitatea personalizata prin care il poti mentine la capacitatea lui maxima. Identificam rapid piesele compatibile, iti oferim informatii de ultima ora si disponibilitatea noastra! Apeleaza cu incredere la serviciul nostru gratuit de consultanta!

Acest simering butuc pentru tractor Claas Ares 816 ajunge la tine nu doar cu garantia calitatii, ci si cu un certificat valabil 6 luni. Poti fi fara de grija cand noi iti tinem spatele!

Trebuie doar sa ne dai cel mai mic semn, si ne punem in miscare! Livram acest simering butuc tractor Claas Ares 816 in 24 de ore, prin curier rapid, in orice coltisor al tarii. Iti reamintim ca site-ul nostru contine o multime de componente calitative!

Un montaj improvizat sau pe care l-ai incredintat unui amator fara experienta este un fel de inceput al sfarsitului. O piesa de schimb careia nu i se ofera un mediu de functionare corespunzator se uzeaza mult mai repede. Mai mult decat pierderea investitiilor, aceasta poate deveni un pericol pentru conducatorul utilajului!

Specificatii tehnice:

180 mm diametru exterior
150 mm diametru interior
14.5/16 mm inaltime.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura