Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering fuzeta fata pentru tractor Claas Ares 696

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas
Cod produs
LSQFXWDP-RA
Out Of stock
Descriere
Acest simering fuzeta fata Claas Ares 696 este compatibil cu Claas Ares 696RX si cu Claas Ares 696RZ si este fabricat in uzinele originale Carraro din Italia, fiind realizat din FPM cauciuc fluor, iar invelisul sau este o carcasa metalica extrem de rezistenta.

Aceasta piesa de schimb, parte a angrenajului de transmisie, va oferi rezultate bune, etansand perfect, retinand la interior lubrifiantul si tinand impuritatile la exterior.

Garnitura elastica, caci asta este, in fapt, un simering, este una cu rol de etansare, care se monteaza cu ajutorul unui resort spiral in forma de inel. Specialistii nostri ne informeaza ca schimbarea unui simering poate reprezenta o operatiune simpla si care nu va dura pre mult, deci nu va bloca rulajul utilajului tau. Tot ei sunt cei care iti stau la dispozitie la oricare dintre numerele de telefon afisate!

Un simering fuzeta fata Claas Ares 696 este unul dintre articolele de top!
Acest simering fuzeta fata pentru tractor Claas Ares 696 este un produs calitativ, extrem de necesar utilajului tau! Asa ca nu mai amana achizitia si plaseaza comanda pentru de piese de calitate superioara, semnate, iata, Carraro!

Alege sa te bucuri de consultanta tehnica oferita de noi!
Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate usura munca! Asadar, mainile care te ajuta in fiecare zi de munca sunt mai aproape decat crezi! Apeleaza-ne oricand ai o problema de rezolvat.

Acest simering tractor Claas Ares 696 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Pentru ca ne asumam o relatie deschisa, sincera cu toti clientii nostri! O relatie de prietenie care te asigura de succesul investitiilor tale!

Vrem sa ai certitudinea unei livrari ca la carte, care nu iti da batai de cap si care nu te face sa astepti! Un simering fuzeta Claas Ares 696 este o achizitie buna, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti sau service-uri specializate, iar piesa de schimb isi va extinde perioada de functionare si isi va spori eficienta! Daca nu stii la cine sa apelezi, da-ne de stire si iti oferim cateva contacte sigure la tine in zona!

Specificatii tehnice
• Diametru interior 48.0 mm
• Diametru exterior 65.0 mm
• Inaltime 16.5mm
• Carcasa metalica
• Material FPM (cauciuc fluor)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura