Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering fuzeta fata pentru tractor Claas Ares 610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas
Cod produs
UC6N0RAL-RA
Out Of stock
Descriere
Un simering fuzeta fata Claas Ares 610 este recomandarea noastra pentru tine! Fabricata in uzinele originale Carraro din Italia, aceasta garnitura elastica va etansa cu ajutorul unui resort spiral in forma de inel. Piesa este realizata din FPM cauciuc fluor, iar invelisul sau este o carcasa metalica extrem de rezistenta.

Merita atentia ta, merita cumparat! Este compatibil cu Claas Ares 610RX si cu Claas Ares 610RZ fara probleme!

Desi diferite, in functie de angrenajul unde vor fi montate, simeringurile au toate acelasi scop principal: etansarea! Daca ai nevoie de un simering pentru fuzeta calitativ si de incredere, acesta este articolul potrivit pentru tine! Iti recomandam sa nu pierzi timp pretios si sa apelezi chiar acum unul dintre consultantii nostri. Vei primi informatii valoroase si de incredere!

Un simering fuzeta fata Claas Ares 610 va fi investitia corecta!
Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte.
Acest simering fuzeta fata pentru tractor Claas Ares 610 se va monta pe punte fata si este un produs necesar pentru utilajul tau! Atat incat iti recomandam, si in acest caz, sa te indrepti catre piese de calitate superioara, semnate, iata, Carraro!

Alege sa fii informat!
Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate usura munca! Asadar, mainile care te ajuta in fiecare zi de munca sunt mai aproape decat crezi! Apeleaza-ne oricand ai o problema de rezolvat.

Acest simering fuzeta tractor Claas Ares 610 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Pentru ca ne asumam o relatie deschisa, sincera cu toti clientii nostri! O relatie de prietenie care te asigura de succesul investitiilor tale!

Vrem sa ai certitudinea unei livrari ca la carte, care nu iti da batai de cap si care nu te face sa astepti! Un simering fuzeta Claas Ares 610 este o achizitie buna, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea simeringului, asa ca mergi pe mana unui profesionist cu experienta. Apeleaza la un atelier de specialitate si ai grija sa verifici si bucsa care asigura sustinerea planetarei.
Ar fi un moment oportun sa o schimbi, pentru o imbunatatire completa. Este foarte important ca elementul ce penetreaza simeringul la interior sa fie fix (sa nu aiba joc), altfel, orice abatere pe care bucsa nu o poate prelua, poate deforma simeringul.

Specificatii tehnice
• Diametru interior 48.0 mm
• Diametru exterior 65.0 mm
• Inaltime 16.5mm
• Carcasa metalica
• Material FPM (cauciuc fluor)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura