Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering fuzeta fata pentru tractor Claas Ares 815

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas
Cod produs
BOZAQ34E-RA
Out Of stock
Descriere
Un asemenea simering fuzeta fata Claas Ares 815 este compatibil cu Claas Ares 815RZ si este alegerea potrivita pentru tractorul tau. Produsul este fabricat in uzinele originale Carraro din Italia, fiind realizat din FPM cauciuc fluor, iar invelisul sau este o carcasa metalica extrem de rezistenta. Aceasta piesa are rolul unei garnituri elastice de etansare, care isi indeplineste rolul cu ajutorul unui resort spiral in forma de inel.

Fii cu ochii in patru! Daca observi pierderi de lubrifiant, posibil ca simeringul vechi sa nu mai etanseze corespunzator si sa fie nevoie de inlocuirea acestuia cu unul nou, perfect compatibil. Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu sfaturi si indrumari, astfel ca achizitiile tale sa fie doar cele corespunzatoare!

Acest simering fuzeta fata Claas Ares 815 va fi achizitia perfecta!
Un asemenea simering fuzeta fata pentru tractor Claas Ares 815 este un produs calitativ, necesar utilajului tau! Asa ca nu mai amana si alege sa achizitionezi piese de calitate superioara, semnate, iata, Carraro!

Specialisti mereu aproape de tine!
Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate usura munca! Asadar, mainile care te ajuta in fiecare zi de munca sunt mai aproape decat crezi! Apeleaza-ne oricand ai o problema de rezolvat.

Acest simering tractor Claas Ares 815 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Pentru ca ne asumam o relatie deschisa, sincera cu toti clientii nostri! O relatie de prietenie care te asigura de succesul investitiilor tale!

Vrem sa ai certitudinea unei livrari ca la carte, care nu iti da batai de cap si care nu te face sa astepti! Un simering fuzeta Claas Ares 815 este o achizitie buna, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti sau service-uri specializate, iar piesa de schimb isi va extinde perioada de functionare si isi va spori eficienta! Daca nu stii la cine sa apelezi, da-ne de stire si iti oferim cateva contacte sigure la tine in zona!

Specificatii tehnice
• Diametru interior 48.0 mm
• Diametru exterior 65.0 mm
• Inaltime 16.5mm
• Carcasa metalica
• Material FPM (cauciuc fluor)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura