Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering fuzeta fata pentru tractor Claas Ares 836

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas
Cod produs
NWZTI3G0-RA
Out Of stock
Descriere
Acest simering fuzeta fata Claas Ares 836 este compatibil cu Claas Ares 836RZ si este un produs pe care il gasesti in depozitul nostru. Un reper de calitate, fabricat la cele mai inalte standarde! Stii vorba aceea: „buturuga mica rastoarna carul mare!” Ei bine, asa se poate intampla si atunci cand vorbim de un simering, o piesa care nu este in centrul atentiei, dar care, pe cat de mica, pe atat de importanta este in bunul mers al utilajului tau!

Piesa este fabricata in uzinele originale Carraro din Italia, realizata din cele mai rezistente materiale, FPM cauciuc fluor, iar invelisul sau este o carcasa metalica extrem de durabila. Aceasta piesa are rolul unei garnituri elastice de etansare care se monteaza cu ajutorul unui resort spiral in forma de inel. Acest simering etanseaza perfect, retinand lubrifiantul in interior si impuritatile la exterior!

Un simering fuzeta fata Claas Ares 836 este o piesa de schimb pentru viitor!
Acest simering fuzeta fata pentru tractor Claas Ares 836 este un produs calitativ, necesar utilajului tau! Asa ca nu mai amana si alege sa achizitionezi piese de calitate superioara, semnate, iata, Carraro!

Consultanta gratuita vine din pasiune!
Serviciul nostru gratuit de consultanta este conceput astfel incat sa putem sa identificam mai usor nevoile tale si sa cautam idei pentru remedierea problemelor! O singura idee pusa bine in practica iti poate schimba toata rutina zilnica si iti poate creste productivitatea!

Pentru ca iti doresti transparenta si echilibru, iar noi suntem chiar aici pentru a le oferi, acest simering tractor Claas Ares 836 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare in cele mai bune conditii, parcurgand orice distanta in timp record! Un simering fuzeta Claas Ares 836 este o achizitie buna, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice
• Diametru interior 48.0 mm
• Diametru exterior 65.0 mm
• Inaltime 16.5mm
• Carcasa metalica
• Material FPM (cauciuc fluor)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura