Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru tractor Claas Ares 816

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
5XDP6FBK-S-CD
Out Of stock
Descriere
Pentru a te bucura de o exploatare in parametri corecti de lucru, alege sa echipezi utilajul cu piese originale, atunci cand cele care doteaza tractorul de nou trebuie inlocuite. Prezinta un nivel superior de siguranta in functionare si au o durata de viata mai lunga decat piesele aftermarket. Bucsa planetara Claas Ares 816 este pe stoc si beneficiaza de un pret promotional. Este o componenta originala Carraro, deosebit de rezistenta in exploatare. Daca nu esti sigur ca piesele pe care intentionezi sa le comanzi se potrivesc tractorului tau sau daca esti interesat de o solutie tehnica pentru o reparatie complexa a utilajului, consilierii nostri specializati sunt la dispozitia ta cu toate informatiile care te intereseaza.

Nimeni nu spune ca in agricultura si in constructii este usor. Ba din contra! Dar oricat de greu ar fi cineva trebuie sa se indeletniceasca si cu acestea. Prin urmare, pentru curajosii care se prind la astfel de activitati avem un sfat. Sa se ingrijeasca de utilaje cu mare atentie. Sa le pastreze tot timpul in stare optima de functionare. Sa le doteze cu piese de schimb de calitate superioara. O astfel de piesa este chiar aceasta componenta originala Carraro!

Bucsa planetara Claas Ares 816 - piesa de calitate superioara ce nu te va dezamagi!

In cazul in care te intrebi care e rolul unei astfel de bucse, iti spunem noi. Aceasta piesa are menirea de a asigura centrarea planetarei si integritatea simeringului. Componenta recomandata este cea care se monteaza in fuzeta. Bucsa originala are si sant de gresare.

Iti oferim consultanta la tot pasul!
Da, da! Iti oferim consultanta la tot pasul. Dar nu vrem sa fim invazivi. Asteptam sa ne ceri ajutorul. Iar atunci cand te indrepti spre noi facem tot ce ne sta in putinta pentru a te ajuta. Fie ca e vorba de o recomandare, fie ca e vorba de informatii suplimentare sau de cautarea unei piese ce pare de negasit, suntem aici pentru tine. Serviciul nostru gratuit de consultanta a fost creat pentru tine!

O asemenea bucsa planetara pentru tractor Claas Ares 816 nu pleaca spre tine singurica. Pe langa calitatea instrinseca, piesa vine alaturi de un certificat de garantie valabil 6 luni de la momentul achizitiei.

Suntem constienti ca ai nevoie de aceasta bucsa planetara Claas Ares 816 cat mai repede. Tocmai de aceea ne miscam cu viteza sporita pentru a putea trimite piesa prin curier rapid. Aceasta ar trebui sa ajuga la tine in 24-48 de ore. Totusi, daca locuiesti aproape de noi, te invitam sa ne treci pragul.

Atunci cand e vremea montajului trebuie sa depui atentie sporita. Nu ai vrea ca un mecanic neexperimentat sa iti ruineze investitia. De ai nevoie de o recomandare, nu ezita sa ne spui asta. Avem colaboratori pe toata intinderea tarii.

Specificatii tehnice
Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura