Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru tractor Claas Ares 696

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ares 696
Cod produs
O9B06YNG-D
Out Of stock
Descriere
Daca esti interesat de o bucsa planetara tractor Claas Ares 696 performanta ca cea din imaginile de prezentare, nu ezita sa ne contactezi! Iti vom oferi toate informatiile de care ai nevoie, plus indicatii precise cu privire la intretinerea piesei, dar si a utilajului tau! Produsul recomandat de noi se lupta cot la cot cu uzura dintre planetara si fuzeta, reusind sa ii ofere tractorului tau un motiv in plus sa isi vada de treaba, fluierand!

Mediul de provenienta al acestei piese de schimb este unul de top, uzinele din Italia fiind recunoscute in intreaga lume pentru maiestria produselor executate. Este de ajuns sa ne dai un apel si vei afla toate detaliile cu privire la piesa de schimb dorita, dar si la compatibilitatea acesteia cu utilajul tau.

Suntem dedicati domeniului ales si ne mandrim cu tot ce facem! Mizam pe calitatea produselor pe care le comercializam si pe serviciile extraordinare pe care le oferim! Ne dorim sa fim diferiti, sa fim cei mai buni si pentru a reusi, investim toata atentia noastra la detalii si muncim zilnic pentru a ne imbunatati! Atinge performanta alaturi de tractorul tau si permite-ne sa fim parte din poveste!

Bucsa planetara tractor Claas Ares 696 - o piesa care te va ajuta sa eviti neplacerile pentru un timp indelungat!

Fabricata astfel incat sa reziste exploatarii intense si testului timpului, aceasta bucsa planetara tractor Claas Ares 696 stie cum sa preia uzura dintre planetara si fuzeta! Rolul pe care l-a primit nu este de neglijat! Fiecare componenta isi are menirea si a fost conceputa pentru a intregi utilajul, ajutandu-l sa-si desfasoare activitatea in cele mai bune conditii.

Iti oferim suport real si solutii pe masura!

Toate informatiile adunate de noi, de-a lungul timpului si toata experienta acumulata, te asteapta! Doar un apel si poti sa beneficiezi gratuit de toate acestea! Acceseaza serviciul nostru de consultanta si vei fi informat corect, in permanenta! Alege sa fii la curent cu cele mai noi piese si detalii tehnice!

Un certificat serios de garantie raspunde pentru aceasta bucsa planetara tractor Claas Ares 696 din depozitul nostru! Timp de 6 luni se va asigura ca nicio defectiune din fabrica nu iti va face probleme.

Pentru noi nu conteaza distanta! Oriunde te afli, in tara, beneficiezi de livrare rapida! Aceasta bucsa planetara pentru tractor Claas Ares 696 pe care ti-o doresti se bucura de un serviciu profesionist de transport, mai ceva ca un V.I.P. Ajunge la tine in aproximativ 24 de ore! Gasesti pe site-ul nostru toate datele de contact!

Un montaj specializat iti va face utilajul sa straluceasca de bucurie! Toate piesele sunt la locul lor, fixate corespunzator, astfel incat niciuna nu il va intepa in coasta! Niciun disconfort, doar zile bune de munca! Alege servicii profesioniste! Cand nu ai acces la unele, te indrumam noi!

Specificatii tehnice
• Diametru interior: 48 mm
• Diametru exterior: 53.25 mm
• Inaltime: 40 mm
• Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura