Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Claas Ares 816

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ares 816
Out Of stock
Descriere
Acest pivot tractor Claas Ares 816 este cea mai buna solutie pentru echilibrarea perfecta a utilajului tau, pentru sustinerea greutatii lui si pentru un viraj cat mai eficient intr-o zi obisnuita de munca.
Pivotul este o piesa de transmisie clasica, super utilizata de catre toti muncitorii din agricultura si constructii, si este gazduit in depozitul nostru, un sprijin tehnic fundamental pentru activitatea de productie din Romania.

Acest pivot pentru tractor Claas Ares 816 este fabricat cu multa responsabilitate, de catre o echipa de ingineri cu experienta si produs dintr-un metal super durabil ce rezista tensiunilor si socurilor obisnuite de la munca.

Consultanta gratuita la dispozitia ta, oricand!
Noi am invatat de-a lungul timpului care sunt nevoile traditionale din activitatea ta si, pe parcurs, am implementat un serviciu gratuit de consultanta pentru toti cei care cumpara de la noi.
Cu alte cuvinte, oricare ar fi situatia in care te afli, un agent va fi disponibil pentru tine si iti va oferi, gratuit, recomandari, idei de piese compatibile, te va invata sa intretii corect utilajul... Iar daca vreodata utilajul tau are defectiuni mai grave sau este imobilizat, o echipa de profesionisti va veni catre tine, sa puna utilajul in miscare.

Acest pivot tractor Claas Ares 816 este o piesa pe care o poti cumpara cu incredere, nu iti va face probleme atata vreme cat va beneficia de un montaj corect. Detine si o garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica, pe care o poti folosi in situatiile neplacute.
Nu uita ca scopul nostru este sa avem clienti multumiti, asa ca orice situatie vom intampina, noi te ajutam sa gasim o solutie in favoarea ta.

Poti cumpara chiar acum acest pivot tractor Claas Ares 816. Piesa este disponibila pe stoc si poate fi comandata telefonic sau on-line, din site-ul nostru. Odata prelucrata cererea ta, vei primi coletul in aproximativ 24 de ore, in orice zona din tara, cu plata la livrare.
Daca ai vrea, mai degraba, sa ridici personal produsele tale, esti binevenit la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Vom face cunostinta si, daca este nevoie, putem sa stabilim impreuna un plan de mententata personalizat.

O piesa montata corect va avea o perioada de functionare foarte extinsa. Acest pivot tractor Claas Ares 816 necesita multa atentie la montaj, iar tu va trebui sa tii cont de gresarea lui periodica si sa feresti de impuritati zona de rotire dintre pivot si bucsa.
Metodele de implementare ale unui pivot sunt dintre cele mai complexe, asa ca sfatul nostru cel mai ferm este sa expui utilajul tau exclusiv unui atelier de specialitate!

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 2WNIGKU4-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura