Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Claas Ares 815

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ares 815
Out Of stock
Descriere
Acest pivot tractor Claas Ares 815 este o piesa de transmisie clasica, super uzuala si se afla pe lista celor mai bine vandute piese din categoria ei. Este disponibila oricand si poate fi livrata cu promptitudine in orice zona din tara! Ai incredere in depozitul nostru care gazduieste, alaturi de aceasta piesa de calitate, multe alte colectii impresionante menite sa sustina tehnic oameni ai agriculturii si constructiilor.

Recomandarile noastre se bazeaza pe experienta noastra si a utilizatorilor!
Acest pivot pentru tractor Claas Ares 815 este super durabil, produs dintr-un aliaj metalic calitativ, ce rezista socurilor si tensiunilor dintr-o zi obisnuita de munca.
Desi este o piesa relativ mica, ajuta la o virare eficienta, echilibreaza si sustine greutatea in totalitate a utilajului si te tine departe de evenimente neplacute, precum ruptura pivotului de la supraincarcare.

Serviciul nostru de consultanta, gratuit pentru tine!
Clientii nostri au invatat ca, folosindu-se de serviciile noastre, vor avea parte de o experienta completa. Super-utilitatea noastra este ca suntem atasati de nevoile tale si stim exact ce ii trebuie utilajului tau pentru a functiona la capacitatea lui maxima, chiar si atunci cand tu nu stii asta!
Invata alaturi de noi sa iti cunosti mai bine utilajul si sa contribui la intretinerea pieselor de schimb, prin cativa pasi simpli, dar personalizati, alaturi de specialistii nostri.

Inca nu esti convins? Iata ca poti achizitiona cu toata increderea acest pivot tractor Claas Ares 815 intrucat el detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectele din fabrica.
Atunci cand esti provocat de situatii neplacute sau esti nemultumit, nu sta pe ganduri si cere ajutorul agentilor nostri si fii convins ca ne dorim ca in final, alaturi de tine, sa gasim o solutie in favoarea ta.

Poti cumpara acest pivot tractor Claas Ares 815 printr-un simplu apel telefonic catre agentii nostri sau facand o comanda on-line, din site-ul firmei. Vei primi coletul tau in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare, iar utilajul tau va beneficia de reparatii imediat.
Te asteptam si la depozitul nostru!
Daca este mai comod pentru tine asa, poti sa ridici comanda ta si personal, din sediul nostru de pe langa Bucuresti. Aceasta este ocazia perfecta pentru a ne cunoaste si pentru a discuta cateva detalii referitoare la intretinerea corecta a pieselor.

Montajul este primul pas catre intretinerea pieselor, daca acesta este facut intr-un atelier de specialitate, alaturi de un profesionist cu experienta. O piesa de calitate isi pierde valoarea daca nu beneficiaza de un montaj optim, iar tu vei fi nevoit sa mai investesti inca o data, in cel mai scurt timp.
Stim ca este posibil sa nu cunosti service-uri de acest gen, insa cunoastem noi si pentru tine. Daca ai nevoie de o recomandare, nu ezita sa ne apelezi si vom gasi o solutie potrivita si convenabila pentru tine.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: JQA03GXV-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura