Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru tractor Claas Ares 836

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ares 836
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru tractorul Claas Ares 836 este un produs original, care beneficiaza de disponibilitate de livrare imediata, din stoc propriu. In oferta noastra gasiti componenta noua la un pret promotional.
Livram pivotul Claas ca reper individual sau ca parte din kitul complet de pivoti:
•pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice
Rolul piesei este de a prinde fuzeta de carcasa puntii.

Specificatii:
•distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
•inaltimea totala este de 57-58mm
•diametrul la bucsa este de 28mm

Puteti comanda pivotul cu usurinta, daca ne sunati la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.
Inainte de a plasa o comanda, verificati compatibilitatea componentelor care va intereseaza, cu utilajul din dotare, cu ajutorul unuia dintre consilierii nostri tehnici. Va recomandam sa alegeti doar piese de origine atunci cand faceti lucrari de reparatie la puntea dumneavoastra. Pivotul original are o rezistenta crescuta la uzura si scade, in timp, cheltuielile de mentenanta ale vehiculului. Pentru ca stim ca nu doar calitatea pieselor conteaza, ci si montarea acestora, va punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate interveni asupra tractorului, la punctul de lucru al acestuia. Pentru detalii despre acest serviciu, nu ezitati sa contactati departamentul tehnic al firmei!

Pivotii care functioneaza corespunzator sporesc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea vehiculului. Un set nou de pivoti va extinde durata de exploatare a capetelor de bara, prin lipsa socurilor din articulatia de directie. De asemenea, pentru a prelungi si durata de viata a anvelopelor, unghiul acestora de rulare trebuie sa fie optim.

Daca pivotii tractorului dumneavoastra sunt uzati, adresati-va departamentului tehnic al firmei, pentru o oferta cat mai buna!
Livram pivotul inferior in cel mai scurt timp, in toate zonele tarii, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si aveti posibilitatea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a intra direct in posesia produsului, va asteptam in Bucuresti, la sediul firmei!

Codul produsului este: 3TFEQ0ZK-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura