Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru tractor Claas Ares 610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ares 610
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru tractorul Claas Ares 610 este o piesa originala, care beneficiaza de disponibilitate imediata pentru livrare, din stoc propriu.
Pivotul este fabricat la cele mai inalte standarde de productie si se gaseste in oferta noastra la un pret foarte avantajos.
Puteti achizitiona pivotul individual sau ca parte din kitul complet de pivoti:
•pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice
Rolul piesei este de a prinde fuzeta de carcasa puntii.

Atunci cand este nevoie sa schimbati componentele vechi ale utilajului, recomandarea noastra este sa alegeti doar produse de origine. Rezistenta sporita a acestora asigura o durata de functionare cat mai lunga a tractorului.
Pentru a va bucura de o reparatie care dureaza, nu doar calitatea pieselor conteaza, ci si manopera. De aceea, va punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate interveni asupra tractorului, la punctul de lucru al acestuia. Pentru o reparatie eficienta si rapida, folositi serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei!

Livram piesa in baza unei comenzi. Puteti plasa o comanda cu usurinta, daca ne sunati la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.

Specificatii tehnice:
•distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
•inaltimea totala este de 57-58mm
•diametrul la bucsa este de 28mm

Pivotii care functioneaza corespunzator cresc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea vehiculului. Un nou set de pivoti va prelungi durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa socurilor din articulatia de directie. De asemenea, pentru a mentine starea buna a anvelopelor pentru mai mult timp, unghiul acestora de rulare trebuie sa fie optim.

Sunati-ne pentru o oferta cat mai buna, daca pivotii tractorului dumneavoastra sunt uzati!
Pivotul nou ajunge in toate zonele tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si aveti posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: V74ELQ2T-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura