Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Claas Ares 610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ares 610
Cod produs
F2LB8OMT-A
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Claas Ares 610 este o creatie elementara pentru sistemul de directie al utilajelor! Are nenumarate aplicatii si este recomandata ca fiind extrem de rezistenta la exploatare intensa!
Calitatea ei este indiscutabila - poarta timbrul calitatii, fiind o piesa fabricata in cadrul atelierelor Original Carraro. Este permanent disponibila pe stocul nostru si te putem ajuta sa intri rapid in posesia ei.

Vrem ca tu sa gasesti pe stocul nostru absolut tot ce iti trebuie pentru o activitate fara intreruperi. Avem sau aducem orice piesa de schimb, indiferent in ce parte a lumii se fabrica!

Avem produse de top, perfecte pentru toate categoriile de utilaje!
Aceasta bieleta pentru tractor Claas Ares 610 este prelucrata dintr-un aliaj metalic dur, caruia i s-au aplicat mai multe tratamente de imbunatatire! Transfera comanda de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si dispune de un manson de cauciuc pentru protejarea articulatiei sferice.

Daca ai apelat la serviciile noastre, primesti si consultanta tehnica gratuita!
Serviciul nostru gratuit de consultanta este cu adevarat folositor clientilor nostri! Ai oportunitatea sa fii centrul atentiei unor profesionisti si sa primesti timp de calitate, recomandari pertinente, informatii de ultima ora si solutii personalizate utilajului tau!

• Inainte de toate, apeleaza-ne si fa-ne cunoscuta situatia in care te afli. Raspundem solicitarilor tale, intrebarilor si provocarilor de orice fel!
• Utilajul tau va beneficia de echipamente 100% compatibile.
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Te ajutam chiar sa repari orice defectiune!
• Suntem dispusi sa ne deplasam pe teren, oriunde te-ai afla, daca ai nevoie de reparatii de urgenta la fata locului! Atunci cand esti imobilizat, ne grabim sa te scoatem din impas.
• Avem recomandari sigure pentru montaj de calitate, in toate zonele tarii!

Daca succesul tau se datoreaza implicarii noastre, ei bine, aceasta este cea mai mare satisfactie!
Aceasta bieleta tractor Claas Ares 610 este pe lista elementelor in care poti avea incredere deplina si care detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca te-ai hotarat sa cumperi o bieleta tractor Claas Ares 610 atunci apeleaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site! Ne grabim cu expedierea produselor, asa cum si tu te grabesti cu remedierea defectiunilor. Primesti produsul oriunde ai fi, cu plata la livrare, insa il poti ridica si personal, direct din sediul nostru, daca esti prin zona!

Este momentul sa distribui atentia ta in toate cele patru puncte cardinale. Montajul este cel mai important lucru pe care il poti face in acest moment, daca vrei sa asiguri un start bun si o functionare fara probleme, pe o perioada cat mai indelungata! Asadar orienteaza-te si fii sigur ca apelezi la profesionisti cu experienta pe acest segment. O piesa de schimb montata corespunzator functioneaza impecabil, exact asa cum a fost ea proiectata si isi extinde perioada de sanatate si eficienta!

Opteaza pentru un montaj complet si personalizat!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: F2LB8OMT-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura