Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Claas Ares 540

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ares 540
Cod produs
49OTHU75-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Claas Ares 540 este o    creatie de top, super bine cotata in categoria elementelor de transmisie, ce provine din cadrul atelierelor Original Carraro! Este extrem de important sa aflam ca aceasta piesa de schimb este prelucrata impecabil, respectand toti parametri specifici, avand in vedere cata responsabilitate are privind siguranta muncitorilor pe teren. O bieleta care se uzeaza prematur afecteaza sensibilitatea volanului si anvelopele si se poate desprinde, intr-un mod riscant, de pe una dintre bare. Acest lucru nu ar trebui sa se intample nimanui!

Daca aspiri la zile de munca fara intreruperi si la o capacitate mai sporita a utilajului tau de rezistenta la munca intensa, depozitul nostru este argumentul perfect pentru care trebuie sa ne cunoastem! Aici vei gasi nu numai piesele de schimb perfect compatibile utilajului pe care il conduci, cat si o echipa de tineri pregatiti sa raspunda solicitarilor si sa actioneze pentru tine!

Utilajul tau devine mai puternic cu piese de schimb de calitate!
Aceasta bieleta pentru tractor Claas Ares 540 este prelucrata sa reziste la exploatare intensa si joaca un rol esential pentru sistemul de directie. Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara si are protejata articulatia sferica printr-un manson de cauciuc.

Daca ai apelat la serviciile noastre, primesti si consultanta tehnica gratuita!
Ai oportunitatea sa fii centrul atentiei unor profesionisti si sa primesti timp de calitate, recomandari pertinente, informatii de ultima ora si solutii personalizate utilajului tau!
• Inainte de toate, apeleaza-ne si fa-ne cunoscuta situatia in care te afli. Raspundem, solicitarilor tale, intrebarilor si provocarilor de orice fel!
• Utilajul tau va beneficia de echipamente 100% compatibile.
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Te ajutam chiar sa repari orice defectiune!
• Suntem dispusi sa ne deplasam pe teren, oriunde te-ai afla, daca ai nevoie de reparatii de urgenta la fata locului!
• Avem recomandari sigure pentru montaj de calitate, in toate zonele tarii!

Daca succesul tau se datoreaza implicarii noastre, ei bine, aceasta este cea mai mare satisfactie!
Cumpara cu toata increderea aceasta bieleta tractor Claas Ares 540 atat de bine prelucrata, dupa cele mai noi metode si in cele mai dinamice conditii! Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica, ce iti va fi incredintat la primirea coletului!

Atunci cand esti hotarat sa cumperi o bieleta tractor Claas Ares 540 este momentul sa depui o cerere pe site sau sa ne apelezi telefonic. Noi ne grabim cu expedierea coletului, in orice zona din tara, cu plata ramburs! Insa il poti ridica si personal din sediul nostru, daca esti prin zona!

Montajul este cel mai important lucru pe care il poti face in acest moment, daca vrei sa asiguri un start bun si o functionare fara probleme, pe o perioada cat mai indelungata!
Opteaza pentru un montaj complet si personalizat!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: 49OTHU75-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura