Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Claas Ares 640

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ares 640
Cod produs
HFNMLG0D-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Claas Ares 640 este o piesa care satisface toate criteriile de selectie pentru performanta sistemului de directie. Acest element de transmisie de o calitate ireprosabila poarta timbrul celui mai bun producator din lume, avand o provenienta sigura - atelierele Original Carraro. Este disponibil in orice moment la noi pe stoc, fiind si foarte usor de livrat, oriunde in tara!

Depozitul nostru este locul in care ai toate sansele sa faci schimbari! Sa schimbi in primul rand perspectiva asupra investitiilor si sa intelegi cum influenteaza calitatea produselor utilajul pe care il conduci. De ce? Pentru ca ... sa faci acelasi lucru in repetate randuri si sa astepti rezultate diferite ar fi cu adevarat o nebunie!

Alaturi de noi traiesti o experienta tehnica completa!
Aceasta bieleta pentru tractor Claas Ares 640 este prelucrata sa reziste si celor mai grele zile de exploatare! Asigura transferul optim al comenzii de virare dinspre cilindrul de directie catre capatul de bara si si are articulatia sferica protejata cu ajutorul unui manson de cauciuc.

Indeplinim fiecare scop, prin serviciul nostru gratuit de consultanta!
Cunoastem in detaliu eforturile pe care le depui pentru a face fata provocarilor zilnice de pe teren. Cunoastem, de asemenea nevoile pe care le are utilajul tau si suntem dispusi sa te ajutam sa intelegi mai bine functionarea lui, intr-un mod personalizat. Respectam timpul tau, asa ca alaturi de noi vei intalni angajati operativi, pregatiti sa raspunda rapid solicitarilor tale!
• Tu ne apelezi, inainte de toate, iar noi preluam situatia ta si ne mobilizam pentru solutionare!
• Departamentul nostru de identificari te ajuta sa gasesti elemente 100% compatibile utilajului pe care il conduci!
• Te ajutam sa stabilesti un plan de intretinere personalizat, pe termen lung!
• Suntem oricand pregatiti sa ne deplasam acolo unde esti imobilizat, pentru reparatii de urgenta la fata locului!
• Oferim recomandari, contacte sigure pentru montaj si informatii de ultima ora despre piese si nu numai...

Calitatea este garantata pentru aceasta bieleta tractor Claas Ares 640 intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Vrei sa cumperi rapid o bieleta tractor Claas Ares 640 noua? Tu ne apelezi sau depui o cerere on-line, iar noi ne grabim cu expedierea produselor catre tine, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs.
Poti, la fel de usor, sa ne vizitezi pe la sediul nostru, de unde poti ridica personal coletul.

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Opteaza pentru un montaj complet si personalizat!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: HFNMLG0D-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura