Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Claas Ares 826

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ares 826
Out Of stock
Descriere
Daca ai cautat acest pivot tractor Claas Ares 826 sunt sanse mari ca utilajul tau sa aiba nevoie de cateva imbunatatiri pe la piesele de transmisie. Ei bine, ai ajuns exact unde trebuie, iar noi iti vom livra toate informatiile despre piesa, alaturi de toate celelalte avantaje pe care le primesti daca vei cumpara de la noi.

Depozitul nostru este cartea noastra de vizita!
Super utilat si administrat cu multa pasiune, depozitul nostru gazduieste cele mai bune variante de piese de schimb de pe piata, super rezistente si produse in fabrici de top din intreaga lume.

Un astfel de pivot pentru tractor Claas Ares 826 este fabricat intr-unul dintre cele mai perfomante laboratoare tehnice, marca Original Carraro, si produs cu atentie dintr-un aliaj metalic extrem de dur, ce rezista foarte mult timp si nu iti poate crea probleme intr-o zi obisnuita de munca. Este responsabil cu sustinerea in totalitate a utilajului in echilibru si cu un viraj eficient.

Consultanta tehnica gratuita pentru toti clientii nostri!
Ai in vedere ca suntem dispusi oricand sa comunicam si sa iti oferim consultanta gratuita ori de cate ori ai nevoie!
• Daca nu stii ce piesa se potriveste utilajului
• Daca nu stii cum se intretine o anumite piesa
• Daca nu stii unde sa montezi
• Daca ai defectiuni mai grave

Fiecare problema intampinata de tine este o provocare pentru noi, asa ca, alaturi de agentii nostri, vei beneficia de cele mai bune solutii pentru a iesi din impas.

Poti cumpara cu toata increderea acest pivot tractor Claas Ares 826 intrucat detine o garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Piesa este recomandata de catre utilizatori ca fiind extrem de rezistenta, iar cu un minimum de intretinere va avea o perioada de functionare extinsa.

Pentru achizitionarea unui pivot tractor Claas Ares 826 plaseaza comanda ta catre agentii nostri, printr-un apel telefonic, sau inregistreaza o cerere pe site-ul firmei. Produsul este disponibil oricand in depozitul nostru si poate fi livrat catre tine in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs. Poate fi ridicat si personal, din sediul nostru.

Cand trebuie sa montezi o noua piesa de schimb, ei bine, ar trebui sa fii foarte atent si sa apelezi exclusiv la servicii calificate in acest sens. Numai un profesionist cu experienta poate sa respecte toate indicatiile de montaj ale unui pivot si sa o faca in mod corect.
Mergi exclusiv intr-un atelier de specialitate!
Tine cont de faptul ca numai un montaj corect va contribui in mod pozitiv la sanatatea piesei de schimb si va extinde perioada ei de perfecta functionare!

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 5O2F4CTW-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura