Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor Landini Legend 180

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Legend 180
Cod produs
VD9ZKTSE-A-MI
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa apa tractor Landini Legend 180 este elementul care a primit review-uri deosebite, atat din partea clientilor, cat si din partea profesionistilor. Aceasta piesa de motor, super bine cotata in categoria ei, careia i se mai spune si „inima utilajului”, este o investitie cat se poate de avantajoasa pentru tine! Calitatea ei este ireprosabila, fiind fabricata dupa cele mai noi tendinte in prelucrarea tehnica si promite sa reziste la exploatare intensa pe o perioada indelungata!

Probabil ca intretinerea utilajului pe care il conduci ocupa o mare parte din viata ta, iar unele defectiuni iti dau batai de cap si nu intelegi recidivele lor. Pentru aceasta exista echipa noastra! Avem o echipa de tineri care, pe langa pasiunea pentru domeniul tehnic, isi iubesc proiectele si stiu sa ofere servicii de calitate. Pregatiti si experimentati, agentii nostri sunt permanent dispusi sa actioneze pentru a te ajuta in diverse situatii, fara sa iti fie percepute costuri suplimentare pentru aceasta!

Calitatea, un criteriu pentru a ne alege!
Aceasta pompa de apa pentru tractor Landini Legend 180 este prelucrata exact asa cum ne-am asteptat, dintr-un aliaj metalic super dur, tratat termic si testat pentru rezistenta de durata! Are un rol esential: pompeaza apa de la motor la radiator si inapoi intr-un proces de recirculare. Axul, pinionul si presetupa provin de pe teritoriul Italiei.

Serviciul nostru gratuit de consultanta, un sprijin ideal pentru tine!
Sa apelezi la specialisti este o abordare cat se poate de responsabila! Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate usura munca! Asadar, mainile care te ajuta in fiecare zi de munca sunt mai aproape decat crezi! Apeleaza-ne oricand ai o problema de rezolvat.
• Consideram ca o identificare corecta este extrem de importanta. Ai nevoie de piese de schimb perfect compatibile cu modelul pe care il conduci!
• Ti-am pregatit informatii, recomandari si contacte sigure pentru montaj, oriunde in tara!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere, pe termen lung!
• Avem disponibilitatea sa ne deplasam oriunde in tara, pentru interventii de urgenta la fata locului!

Selectia produselor noastre se face dupa criterii bine stabilite, compatibile cu rezistenta si calitatea! Este singura modalitate prin care vrem sa ne ajutam clientii, oferindu-le calitate la superlativ si posibilitatea unor investitii inteligente! In acest caz, o pompa de apa Landini Legend 180 se livreaza impreuna cu un certificat de garantie pe o perioada 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Expedierea produselor noastre este o cursa continua pe distante lungi sau scurte, de rapiditatea careia ne vedem responsabili! Clientii nostri au nevoie sa-ti remedieze defectiunile in timp util!
Primesti aceasta pompa apa tractor Landini Legend 180 in 24 de ore, oriunde ai fi, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal din sediul nostru, daca vrei sa ne vizitezi! Tot ce-ti ramane de facut este sa ne suni sau sa completezi o cerere pe site!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta!
Se desfac suruburile vechii pompe de apa si se prinde pompa cea noua. Intre blocul motor si pompa de apa exista o garnitura care trebuie inlocuita si pe care o primesti la achizitionarea pompei, fiind inclusa in pret. Exista mai multe tipuri de pompe cu carcase similare, dar cu alt numar de dinti la pinionul de angrenare, asa ca, inainte de a efectua montajul, verifica numarul de dinti. Pentru ca montajul sa fie complet, foloseste si un antigel nou, conform specificatiilor constructorului motorului, sau al utilajului.

Specificatii tehnice:

• Pinionul de angrenare are 16 dinti.
• Inaltime totala 125mm.
• Diametru ax 19mm.

Codul produsului: VD9ZKTSE-A-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura