Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor Landini Legend 105

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Legend 105
Cod produs
W0DZ3BN1-A-MI
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa apa tractor Landini Legend 105 este sansa motorului tau de a deveni mai performant si a rezista mai bine, pe termen lung! Aceasta „inima a utilajului”, cum este ea supranumita, este o piesa de ultima generatie, fabricata impecabil, in cele mai fine detalii si la conceperea careia s-au respectat metode moderne de prelucrare tehnica! Produsul completeaza colectia noastra de piese sofisticate si este permanent pe stoc, fiind si foarte usor de livrat!

Nicaieri nu este mai bine ca in casa pieselor de schimb, unde poti intalni variante inepuizabile de remediu, personalizate utilajului tau! Fie ca ai o defectiune usoara, fie ca treci printr-un moment cu adevarat dificil, agentii nostri stiu cum sa preia cazul tau si cum sa actioneze pentru tine! Poate ca ar fi excelent sa-i apelezi! Vei putea sa-ti cunosti mai bine utilajul si sa stii ce ai de facut cu ingrijirea lui pe termen lung!

Calitatea, un criteriu esential pentru investitii productive!
Aceasta pompa de apa pentru tractor Landini Legend 105 este prelucrata exact asa cum ne-am asteptat, dintr-un aliaj metalic super dur, tratat termic si testat pentru rezistenta de durata! Are un rol esential: pompeaza apa de la motor la radiator si inapoi intr-un proces de recirculare. Axul, pinionul si presetupa provin de pe teritoriul Italiei.

Fii atent, aceste semne ar putea indica o pompa de apa defecta:

• Ori pentru ca s-au strecurat impuritati in sistemul de racire al motorului, ori pentru ca nu folosesti un antigel cu aditivi antioxidanti si anticorozivi, presetupa se deterioreaza. Din acest motiv lichidul de racire incepe sa se piarda.
• Daca montajul pompei este defectuos, axul sau pinionul de angrenare se deterioreaza. Pompa se gripeaza, iar in timpul functionarii incep sa se auda sunete metalice.

Avem mai mult decat piese de schimb!
Daca vrei sa beneficiezi de serviciul nostru gratuit de consultanta, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa ne suni! Putem sa identificam mai clar care sunt nevoile tale reale si sa cautam idei favorabile pentru remedierea defectiunilor! Consultanta alaturi de noi este gratuita si iti poate schimba compler viziunea asupra zilelor tale de munca!

Produsele noastre sunt o selectie responsabila, care vine sa sprijine in mod real clientii nostri! Calitatea este un criteriu de care nu ne putem separa si care ii atrage pe clienti sa revina atunci cand au defectiuni de remediat. Aceasta pompa apa tractor Landini Legend 105 primeste si un certificat de garantie valabil pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Trebuie doar sa formezi numarul nostru de telefon si ne punem in miscare! Fie ca ai comandat de la noi, fie ca ai nevoie de consultanta, ne grabim sa iti iesim in intampinare! Primesti aceasta pompa apa tractor Landini Legend 105 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau o poti prelua chiar tu din sediul nostru, daca ne vizitezi. Apeleaza-ne la telefon sau completeaza o cerere, pentru inregistrarea comenzii!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta!
Se desfac suruburile vechii pompe de apa si se prinde pompa cea noua. Intre blocul motor si pompa de apa exista o garnitura care trebuie inlocuita si pe care o primesti la achizitionarea pompei, fiind inclusa in pret. Exista mai multe tipuri de pompe cu carcase similare, dar cu alt numar de dinti la pinionul de angrenare, asa ca, inainte de a efectua montajul, verifica numarul de dinti. Pentru ca montajul sa fie complet, foloseste si un antigel nou, conform specificatiilor constructorului motorului, sau al utilajului.

Specificatii tehnice:

• Pinionul de angrenare are 16 dinti.
• Inaltime totala 125mm.
• Diametru ax 19mm.

Codul produsului: W0DZ3BN1-A-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura