Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Legend 105

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Legend 105
Cod produs
YPBR1OSL-RE
Out Of stock
Descriere
Ce ajuta la cresterea timpului de functionare a utilajului si a performantelor sale sunt componentele noi, de inalta calitate. De aceea iti venim in ajutor cu un stoc permanent disponibil de piese ofertate in avantajul tau. Aceasta pompa alimentare Landini Legend 105 prezentata in imagini este o productie europeana de mare succes, ce prezinta un raport pret/ calitate excelent! De asemenea, modelul este conceput cu scopul de a echivala originalul, astfel incat cele mai importante caracteristici sa fie asigurate.

Pompa alimentare Landini Legend 105 - calitatea face diferenta! Utilajul tau merita doar ceea ce este mai bun!

O recomanda eficienta, siguranta in lucru, rezistenta indelungata si functionarea optima in orice conditii. Mai mult, pompa vine la pachet si cu garnitura de la prinderea de blocul motor, pentru un schimb mult mai stabil.

Tot ce iti ramane de facut este sa plasezi o comanda si maine o vei putea deja folosi! Pentru comenzi, intrebari sau consultanta tehnica gratuita ai la dispozitie numerele de telefon ale consilierilor nostri. Succesul tau este si succesul nostru!

Garantia produsului - pompa de alimentare pentru tractor Landini Legend 105 - este valabila 1 an de zile, timp in care nu se percep plati suplimentare in cazul unei situatii neprevazute.

Stocul permanent disponibil iti ofera posibilitatea de a ridica aceasta pompa alimentare Landini Legend 105 direct din depozitul nostru aflat in apropierea Bucurestiului. Daca doresti livrarea pachetului in alta localitatea din tara, o expediem prin curier rapid si va ajunge la tine a doua zi lucratoare. Mentioneaza ca doresti verificarea pachetului si nu vei achita rambursul pana nu te asiguri de starea piesei primite.

Suna acum si, dupa ce te asiguri de compatibilitatea piesei cu utilajul, iti putem face legatura cu mecanicii nostri pentru ajutor la montaj. Serviciile lor iti sunt de folos si daca motorul echipamentului tau necesita reparatii complexe, cat si in cazul reviziilor ce trebuie efectuate periodic. Asteptam apelurile tale pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Poti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verifici daca piesa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura