Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Legend 130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Legend 130
Cod produs
O95U7QLR-RE
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra regasesti mereu mii de piese de calitate, asa incat utilajul tau nu va stationa defect nici un pic! Avem si aceasta pompa alimentare Landini Legend 130 pe stoc si o ofertam in avantajul tau - un pret foarte bun, care te va multumi! Mai mult, pompa pe care ti-o propunem spre achizitie este alternativa de succes cu care poti inlocui originalul, deoarece prezinta caracteristici similare, ce ii ofera utilajului eficienta necesara pentru o exploatare de lunga durata.

Pompa alimentare Landini Legend 130 - ajutorul de nadejde de care utilajul tau are nevoie! Vorbeste cu noi!

Provenienta sa europeana denota calitatea materialelor folosite si siguranta pe care o vei avea in lucru. In plus, pentru ca functionarea sa fie optima si inlocuirea una de durata, vei primi gratuit garnitura de la prinderea de blocul motor. Suna la unul dintre numerele de telefon afisate sau completeaza formularul de pe site pentru a comanda simplu si rapid piesa.

Iti oferim mereu consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor de care ai nevoie. De asemenea, iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici.

O astfel de pompa de alimentare pentru tractor Landini Legend 130 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie, valabil 12 luni. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Suna la unul din numerele afisate si comunica-i consilierului nostru locatia unde doresti expedierea coletului. Durata transportului va fi de o zi lucratoare, iar modalitatea de plata ramburs. Acesta se va achita dupa verificarea coletului, pentru a nu exista nemultumiri ulterioare. De asemenea, poti opta si pentru ridicarea personala a produsului comandat, deoarece aceasta pompa alimentare Landini Legend 130 este permanent disponibila in depozitul nostru din apropierea Bucurestiului.

La un acelasi apel, poti solicita colegilor de la departamentul tehnic si interventia mecanicilor nostri colaboratori, ca sa beneficiezi de un serviciu tehnic prompt si de calitate.
Ei pot interveni pentru remedierea oricaror defectiuni aparute la echipamentul tau, deoarece sunt pregatiti sa iti aduca utilajul la randament maxim.
Afla direct de la noi cum te putem ajuta sa ai un utilaj bine intretinut si permanent functional.

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici poti verifica daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura