Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Legend 185

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Legend 185
Cod produs
1A708Q4S-RE
Out Of stock
Descriere
Esti norocos!
Ai gasit cea mai buna oferta pentru aceasta pompa alimentare Landini Legend 185 atat din punct de vedere al eficientei, cat si din cel financiar. Piesa pe care ti-o propunem este fabricata in Europa cu scopul de a inlocui modelul original, la un pret mult mai avantajos. Aceasta este la fel de rezistenta la solicitarile din timpul muncii, de aceea specialistii nostri o recomanda cu incredere pentru o inlocuire de durata. In plus, garnitura de la prinderea de blocul motor este adaugata in acelasi pachet cu pompa, fiind livrate impreuna.

Pompa alimentare Landini Legend 185 - oportunitatea de a investi pe termen lung! Alege calitatea!

Tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda, completand formularul de pe site sau apeland unul dintre consultantii nostri tehnici la numerele de telefon afisate. Detaliile suplimentare de care ai nevoie pentru a alege un model potrivit cu utilajul tau le poti solicita consilierilor nostri tehnici, care se ocupa de cererile tale. Mai mult, beneficiezi de experienta si priceperea noastra atunci cand cauti solutii tehnice pentru utilajul tau si de fiecare data cand cumperi piese de schimb primesti gratuit consultanta tehnica specializata!

Tot ei iti pot face legatura cu mecanicii nostri, pentru orice reparatii necesita utilajului tau.

Alaturi de o astfel de pompa de alimentare pentru tractor Landini Legend 185 din imagini, vei avea in pachet si un certificat de garantie valabil 1 an, care te poate scuti de platile suplimentare necesare in situatiile neprevazute.

Coletul ce le include pe toate se livreaza in orice localitate doresti. Timpul transportului se estimeaza la o zi lucratoare. Modalitatea de plata este ramburs, putand fi achitat la final, dupa verificarea coletului in prezenta curierului. In plus, pachetul cu aceasta pompa alimentare Landini Legend 185 comandata poate fi ridicat si de la depozitul nostru, deoarece stocul este permanent disponibil.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori de pe intreg cuprinsul tarii, care pot monta pompa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Ii poti solicita pentru reparatii complexe sau doar revizii periodice. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau pentru o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice
Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici poti verifica daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura