Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Legend 160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Legend 160
Cod produs
AG7Q2VXY-RE
Out Of stock
Descriere
O astfel de pompa alimentare Landini Legend 160 poate ajunge rapid in posesia ta daca doresti sa schimbi modelul uzat cu unul echivalent originalului. Modelul pe care ti-l propunem este fabricat in Europa si are un design identic, ce ii ofera eficienta maxima in lucru, dar si rezistenta indelungata la solicitarile la care este supusa. In plus, pretul este unul foarte bun!

Pompa alimentare Landini Legend 160 - garantia succesului! O gasesti prezenta oricand in depozitul nostru!

O poti comanda acum, iar noi o trimitem in localitatea ta imediat, impreuna cu garnitura de la prinderea de blocul motor. Tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda, completand formularul de pe site sau apeland unul dintre consultantii nostri tehnici la numerele de telefon afisate. In plus, beneficiezi de experienta si priceperea noastra atunci cand cauti solutii tehnice pentru utilajul tau si de fiecare data cand cumperi piese de schimb primesti gratuit consultanta tehnica specializata!

Trebuie sa stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut. Intreaba despre ea!

Garantia primita impreuna cu aceasta pompa de alimentare pentru tractor Landini Legend 160 este valabila 1 an de zile, timp in care putem remedia rapid orice situatie nefavorabila, daca aceasta apare. Pentru ca un montaj corespunzator al pompei te scuteste de neplaceri ulterioare.

Livrarea pompei comandate este disponibila in orice localitate si dureaza o zi lucratoare, datorita stocului nostru permanent disponibil. Pachetul primit se poate verifica in prezenta curierului, pentru a achita rambursul doar daca esti complet multumit de produsul oferit. In plus, noi te asteptam si la sediul firmei daca vrei sa ridici personal aceasta pompa alimentare Landini Legend 160 comandata, iar daca ai intrebari iti stam la dispozitie.

Pentru montaj si alte reparatii necesare utilajului tau, ne poti contacta pentru a te informa despre mecanicii experimentati cu care colaboram, din apropierea punctului tau de lucru.
Suna acum!
Nu te costa nimic sa te interesezi de serviciile tehnice pe care ti le putem asigura: montaj de calitate al pieselor noi, reparatii punctuale sau complexe, reviziile periodice.

Specificatii tehnice

Prinderea de blocul motor se realizeaza in 4 suruburi (acestea nu sunt incluse)
Distanta dintre gauri pe verticala este de 25 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 45 mm
Lungimea flansei de la pompa pana la capatul levierului de 27 mm

Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici poti verifica daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura