Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set segmenti motor pentru miniexcavator Komatsu PC25

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC25 PC25-1
Cod produs
KHL0IJS2-E
Out Of stock
Descriere
Daca esti pe site-ul nostru, inseamna ca stii ca aici gasesti oricand ai nevoie piesele de schimb necesare, la preturi prietenoase. Alege asadar din oferta noastra acest set segmenti motor Komatsu PC25 si vei fi pe deplin multumi!

In functie de ceea ce ai nevoie, iti livram piesele potrivite. Avem pe rafturi segmenti motor standard, pe cei necesari pentru R1 +0.25mm sau R2+0.5mm. Orice alegi, te vei bucura de acelasi pret avantajos!
Se pot monta si pe modelul Komatsu PC25-1 in egala masura!

Vrei detalii? Cere acum o oferta pentru acest set segmenti motor Komatsu PC25 din imagini!
Segmentii originali Yanmar ofera garantia unei reparatii de durata, la un pret foarte accesibil.
Consilierii firmei sunt la dispozitia ta daca ai nevoie de ajutor la alegerea componentelor potrivite pentru utilajul tau, asigurandu-ti consiliere tehnica gratuita! Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata!

Telefonic sau completeaza formularul de pe site. Sau pe WhatsApp. Vei fi multumit!
Pentru ca prioritatea noastra este solutionarea rapida si eficienta a tuturor problemelor care tin de utilaj. Iar impreuna putem gasi rapid cea mai buna solutie pentru tine!

Contacteaza-ne si ai sa ai rapid un utilaj functional!
Livram rapid, oricare ar fi destinatia, intrucat respectam timpul tau si intelegem ca trebuie sa te grabesti cu remedierea defectiunilor! Primesti acest set segmenti motor pentru miniexcavator Komatsu PC25 oriunde te-ai afla, in 24 de ore, cu plata ramburs, sau il poti prelua chiar tu direct din sediul nostru! Apeleaza-ne sau completeaza o cerere la noi pe site!

Pentru mai multe detalii despre acest produs sau despre serviciile oferite de mecanicii nostri, contacteaza-ne acum!
In acest fel poti programa tot la noi montajul pieselor sau orice revizie necesara utilajului tau, fara a fi necesara deplasarea intr-un service.
Credem ca daca vei alege sa profiti de oferta noastra - piese si asistenta tehnica - vei beneficia de o reparatie de durata.
Alegerea iti apartine, noi doar suntem la dispozitia ta sa iti dam amanunte.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura