Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 6499

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 6499
Cod produs
6OT08SNV-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 6499 este o piesa absolut necesara pentru utilajul tau, un element de transmisie conceput de catre cei de la Original Carraro! O creatie tehnica de ultima generatie, care a fost imbunatatita de mai multe ori si promite sa reziste la exploatare intensa, timp indelungat!

Depozitul nostru este locul in care performanta a luat forme dintre cele mai diverse. Avem echipamente pentru toate categoriile de utilaje, moderne, rezistente si fiabile. Ele vin la pachet si cu serviciul nostru gratuit de consultanta! Angajatii nostri sunt interesati sa inteleaga problemele tale si sa actioneze pentru tine!

Calitatea inseamna performanta! Utilajul tau merita tot ce este mai bun!
Aceasta bieleta pentru tractor Massey Ferguson MF 6499 este prelucrata dintr-un metal de inalta calitate, tratat termic si testat pentru rezistenta la exploatare intensa! Este responsabila sa faca transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata. Functioneaza optim multa vreme, intrucat articulatia sferica este protejata de un manson de cauciuc!

Te ajutam sa iesi din orice impas!
Activitatea noastra nu ar fi completa fara serviciul nostru gratuit de consultanta! Este adevarat ca distribuim piese de schimb si consumabile de ultima generatie, insa ceea ce ne apropie de clienti este atentia temeinica pentru nevoile lor! Clientii nostri ne realeg cu incredere, de fiecare data cand au nevoie de ajutor!
• Suntem permanent in contact cu clientul.
• Intelegem in profunzime o problema.
• Rezolvam o defectiune intr-un mod personalizat.
• Gazduim piese de schimb cu adevarat de calitate.
• Facem identificari cat mai clare!
• Satisfacem, in cele din urma, toate nevoile utilajului!

Aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 6499 poate fi achizitionata fara ingrijorare. Asemenea tuturor produselor pe care le gazduim, detine un certificat de garantie pentru defectiunile din fabrica. In acest caz, este vorba despre o garantie pe o perioada de 6 luni.

Noi livram rapid, oriunde in tara! Expediem coletul tau cat putem de repede, intrucat stim foarte bine cat de mult conteaza pentru tine sa-ti remediezi utilajul in timp util! Primesti aceasta bieleta tractor Massey Ferguson MF 6499 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau o poti ridica personal din sediul nostru, daca esti prin zona! Tot ce trebuie sa faci este sa ne apelezi sau sa depui o cerere pe site!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare a ei si de o performanta mult mai sporita!

Fii responsabil si opteaza pentru un montaj complet!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: 6OT08SNV-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura