Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Massey Ferguson MF 6499

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF 6499
Cod produs
ROHUJQPT-A-AT
Out Of stock
Descriere
Simptomele unui rulment uzat iti pun pe jar utilajul. De fapt, mai degraba il incetinesc in indeplinirea misiunii sale, ceea ce nu-i deloc placut nici pentru tine. Rezolvarea pe umerii tai atarna. Paseaza-ne-o noua si vei iesi cu fruntea sus din impas, caci avem solutia ideala! Un rulment butuc Massey Ferguson MF 6499 de toata isprava, componenta de inalta calitate fabricata de Carraro. Beneficiaza de o tehnologie de ultima generatie, ceea ce face ca rezistenta si fiabilitatea sa-i fie exceptionale. Nu va ceda cu usurinta solicitarii intense. Pune-l la incercare!

Platforma noastra tehnica este spatiul in care orice problema tehnica isi gaseste lesne solutia! Arunca o privire si descopera gama generoasa de produse de top dedicate utilajelor. Si de ai nevoie de indrumare pentru alegerea pieselor necesare utilajului tau, nu ezita sa iei legatura cu noi. Iti oferim suport tehnic la fiecare pas prin serviciile noastre conexe, ca sa poti remedia rapid si eficient orice defectiune. Suna-ne!

Rulment butuc Massey Ferguson MF 6499 - mizeaza pe calitatea superioara a acestei piese!
Desi par piese banale, caci cine n-a auzit de ei?, rulmentii sunt elemente esentiale pentru functionarea utilajului tau. Sunt responsabili de deplasarea acestuia, contribuind din plin la desfasurarea transmisiei. Rulmentul acesta de butuc asigura transmisia finala, caci el preia greutatea utilajului si o transfera rotilor, permitandu-le acestora sa se miste dupa cum e necesar - in fata sau in spate. Designul inovator pe care il are garanteaza o frictiune redusa, ceea ce reduce riscul de uzura, dar si consumul de combustibil. Pentru a-i spori eficienta si chiar durata de viata, fii cu ochii pe lubrifiere, caci rulmentii au mare nevoie de ea pentru a face fata cu succes sarcinilor dificile.

Raspundem intrebarilor tale!
Este normal sa ai o sumedenie de intrebari cand te confrunti cu felurite probleme tehnice. Nu te stresa, nu-ti bate capul! Iti limpezim de indata orice neclaritate si iti furnizam toate informatiile de care ai nevoie pentru a depasi cu brio impasul tehnic in care te afli. Stim ca n-ai tu vreme de documentare amanuntita, iar domeniul tehnic este teribil de stufos. Insa specialistii nostri cu asta se ocupa si sunt conectati la tot ce este nou in domeniu. Ai suportul informational necesar, adaptat nevoilor tale, prin serviciul de consultanta pe care ti-l oferim in mod gratuit. Contacteaza-ne fara sfiala!

Ne deplasam la fata locului, pentru reparatii de urgenta, daca treci prin situatii de criza!
Garantie
Nu-ti fa griji in privinta defectelor de fabricatie. Desi sunt extrem de rare astfel de cazuri, acest rulment butuc pentru tractor Massey Ferguson MF 6499 vine la pachet cu o garantie de 6 luni care acopera astfel de situatii neplacute. Documentele necesare le regasesti in interiorul coletului.

Livrare
Stim cat de important este sa ai la timp piesele de care ai nevoie si ne conformam! Acest rulment butuc Massey Ferguson MF 6499 ajunge la tine in doi timpi si trei miscari, prin curier rapid. Solicita o oferta online sau telefonic si ti-l expediem de indata! De asemenea, ai si posibilitatea sa ridici personal coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Montaj
Montajul prezinta particularitatile sale si este extrem de important pentru performantele ulterioare ale piesei. Iti recomandam sa te adresezi unui profesionist, evitand astfel riscurile unui montaj defectuos. Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta. Ar fi ideala si o verificare de ansamblu a sistemului, mai cu seama a elementelor conexe. N-ar strica sa refaci etanseitatea inlocuind si simeringul de butuc, sa stii una si buna. Ai nevoie de un mecanic de incredere? Da-ne de veste!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura