Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Case Maxxum 5240

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum 5240
Cod produs
INDFXY2H-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Case Maxxum 5240 este un produs etalon intre piesele de transmisie, care indeplineste criterii drastice de selectie! Provine de pe teritoriul Italiei si a fost prelucrata dupa cele mai moderne tehnici de creatie, in cadrul atelierelor Original Carraro!

Este pe lista acelor elemente in care trebuie sa investesti cu incredere, daca vrei sa te simti in siguranta in timpul deplasarii! O astfel de piesa poate sa genereze situatii neplacute sau chiar accidente grave, daca ajunge sa se uzeze excesiv si sa se desprinda de pe bare!

Depozitul nostru este un loc in care s-au adunat o serie de colectii moderne de piese cu aplicatii foarte grele si care pot fi achizitionate foarte usor! In plus, aici intalnesti angajati operativi, care se conecteaza imediat cazului tau, descoperind cele mai favorabile solutii pentru tine!

Apeleaza-ne si vei primi si cele mai fine detalii!
Aceasta bieleta pentru tractor Case Maxxum 5240 este prelucrata dintr-un aliaj metalic rezistent la exploatare intensa! Face transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata! Dispune si de un manson de cauciuc, conceput pentru protejarea articulatiei sferice!

Atunci cand cumperi de la noi primesti mai mult decat te astepti!
Serviciul nostru gratuit de consultanta te poate surprinde! Adevarul este ca piesele de schimb isi dubleaza calitatea prin serviciul nostru gratuit de consultanta! De ce? Pentru ca o piesa de calitate este o investitie buna, mai ales daca stii ce sa faci cu ea! Alaturi de noi iti vei cunoaste mai bine utilajul si felul in care acesta poate fi mentinut functional pe termen lung!

• Daca ne apelezi, raspundem prompt si actionam pentru tine! Cazul tau devine provocarea noastra!
• Vei lua cele mai inspirate decizii: piese de schimb perfect compatibile utilajului pe care il conduci!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Ne deplasam catre tine, in orice zona din tara, daca ai nevoie de reparatii de urgenta la fata locului!

Aceasta bieleta tractor Case Maxxum 5240 merita sa o cumperi cu incredere, intrucat primeste si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Poti sa achizitionezi aceasta bieleta tractor Case Maxxum 5240 printr-un simplu apel telefonic sau completand cererea noastra de pe site. Ne grabim cu expedierea produselor, iar tu primesti coletul tau oriunde te-ai afla, cu plata ramburs.
Daca esti prin zona, asteptam sa    ne vizitezi la sediul nostru, de unde poti ridica si personal coletul tau!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea pe termen lung a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare si de o performanta mult mai sporita!
Opteaza pentru un montaj complet! Este si acesta o investitie!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: INDFXY2H-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura