Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru punte Carraro 140060

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 140060
Cod produs
NI1B4Y03-A-RA
Out Of stock
Descriere
O asemenea bieleta punte Carraro 140060 este conceputa sa reziste celor mai intense zile de munca, fiind, de asemenea, o piesa sigura, ce nu te va pune in situatii extreme! Prelucrata si imbunatatita in cadrul atelierelor Original Carraro, bieleta este permanent pe stocul nostru, pregatita de drum, oriunde in tara!

Depozitul nostru poate satisface orice nevoie, indiferent care este categoria utilajului pe care il conduci! Sa nu uitam ca avem o echipa numeroasa de angajati tineri, pregatiti in orice moment sa actioneze pentru tine!

Utilajul tau poate deveni mai puternic cu o piesa ca aceasta!
Aceasta bieleta pentru punte Carraro 140060 este prelucrata dintr-un aliaj metalic rezistent la exploatare intensa. Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capetele de bara! Detine si un manson de cauciuc, conceput pentru protejarea articulatiei sferice!

Atunci cand cumperi de la noi, rezolvi orice necunoscuta!
Utilajul tau merita sa-l cunosti mai bine! Vei vedea ca are o metoda personalizata de intretinere, de care daca vei tine cont, vei evita neplacutele intreruperi de la munca!
• Apeleaza-ne in orice moment! Suntem gata sa raspundem solicitarilor tale in cel mai scurt timp!
• Departamentul nostru de identificari face o treaba excelenta! Vei intra in posesia unor elemente perfect compatibile utilajului pe care il conduci!
• Atunci cand treci prin defectiuni majore si ai nevoie de asistenta la fata locului, venim catre tine, pentru reparatii de urgenta la fata locului!

Aceasta bieleta punte Carraro 140060 este pe lista elementelor in care poti avea deplina incredere! Detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca te-ai hotarat sa cumperi o bieleta punte Carraro 140060 atunci apeleaza-ne sau depune o cerere pe site! Ne grabim cu expedierea, pentru ca utilajul tau sa beneficieze de reparatii cat mai urgente!
Primesti produsul oriunde in tara, cu plata ramburs, sau il poti ridica si personal din sediul nostru!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea pe termen lung a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare si de o performanta mult mai sporita!
Opteaza pentru un montaj complet! Este si aceasta o investitie!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: NI1B4Y03-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura