Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion pentru punte Carraro 140060

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 140060
Cod produs
62DGEPUJ-A-MI
Out Of stock
Descriere
Fa cunostinta cu depozitul nostru, o platforma tehnica in care vei gasi intotdeauna un sprijin real! Mijlocind produse de ultima generatie si oferind servicii gratuite de consultanta, am putea spune ca am devenit unul dintre cei mai dinamici asistenti tehnici din tara!
Acest pinion punte Carraro 140060 este o piesa elementara in ansamblul reductor si ne straduim sa il regasesti permanent pe stocul nostru!

Cumpara cu incredere! Piesele noastre sunt o investitie pe termen lung!
Produse in cele mai performante fabrici din lume, aceste piese ajung sa fie folosite frecvent de muncitori, oferindu-le acestora sansa de a-si usura munca! Un astfel de pinion pentru punte Carraro 140060 este conceput dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic, si se comporta excelent la conditiile grele de munca! Rolul principal al unui pinion planetar este sa transfere cuplul de la planetara catre coroana transmisiei finale, in ansamblul reductor.

Primesti mai mult decat piese de schimb!
Daca esti clientul nostru, beneficiezi din capul locului si de serviciul nostru gratuit de consultanta! Solicita cu indrazneala orice informatie si vei vedea ca raspundem cu promptitudine pentru a rezolva situatiile in care te afli.
Alaturi de noi primesti cele mai sigure contacte pentru montaj si, la cererea ta, un plan personalizat de intretinere al modelului pe care il detii! Suntem gata sa actionam la fata locului, cu reparatii de urgenta, atunci cand utilajul pe care il conduci ramane imobilizat!

Acest pinion punte Carraro 140060 este pe lista produselor pe care le poti achizitiona relaxat, intrucat detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca esti convins ca vrei sa cumperi un pinion punte Carraro 140060 plaseaza comanda ta catre agentii nostri, telefonic sau direct in site-ul firmei! Vei primi produsul dorit in aproximativ 24 de ore, oriunde ai fi, cu plata ramburs.
Daca vrei sa ridici personal comenzile tale, te asteptam la sediul nostru de pe langa Bucuresti!

Asigura-te ca apelezi la un profesionist care a mai asamblat si alte transmisii finale! Este o procedura solicitanta, iar manevra trebuie efectuata cat mai corect, pentru a beneficia de sanatatea pe termen lung a piesei!
Exista si cateva elemente conexe la care trebuie sa fii atent, pentru un montaj optim!
Daca la verificarea capului de planetara si a coroanei de butuc, apar semne de uzura, inseamna ca acestea trebuie inlocuite. Este, de asemenea momentul oportun pentru a reface etansarea ansamblului reductor cu simeringuri si oringuri noi. Acele de rulmenti, de asemenea, trebuie verificate si ele, pentru a micsora gradul de frecare la functionare.

Specificatii tehnice:

• Diametrul interior: 49mm
• Diametrul exterior: 101mm
• Inaltime: 46mm
• Dantura: 31 de dinti

Codul produselor: 62DGEPUJ-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura