Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru punte Carraro 140060

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 140060
Cod produs
U183N06P-D
Out Of stock
Descriere
Pentru a fi sigur ca strategia ta se afla in siguranta si are sorti de izbanda, mizeaza pe piese de inalta calitate, originale si suficient de rezistente, pentru a-i asigura utilajului tau o intrbuintare indelungata! Iesita dintr-o uzina renumita din Italia, o astfel de bucsa planetara punte Carraro 140060 va fi produsul de top, pe care il asteapta de ceva timp partenerul tau mobil! Se bucura de atentia deosebita la detalii, acordata fiecarui produs marca Carraro, astfel incat poti sta relaxat, stiind ca ai facut o alegere fantastica!

Pentru a fi capabile sa obtina performanta, bucsele de acest tip sunt calite la propriu! Sunt trecute prin foc, devenind de neoprit! Tratamentul termic la care sunt supuse le creioneaza caracterul puternic si le insufla o dorinta arzatoare de a face treaba buna! Suntem aici pentru orice detalii ai nevoie!

Pentru zile senine, ai nevoie de o bucsa planetara punte Carraro 140060 ca cea din depozitul nostru!

Uzura unei piese imbolnaveste utilajul! Activitatea lui depinde de gradul de deteriorare a respectivului produs. Mai mult, aceasta isi poate intinde tentaculele si asupra altor piese, cu care se afla in stransa legatura. Pentru a evita uzura dintre planetara si fuzeta, iti recomandam aceasta bucsa planetara punte Carraro 140060 speciala!

Nu stii cand e momentul sa schimbi o bucsa uzata? Ia legatura cu noi!

Utilajul tau are o bucsa problematica? Nu-i nimic! Ne ocupam noi de identificarea acesteia si venim rapid si cu solutia! Nu iti intindem o mana de ajutor, ci un intreg bratul! Ne dedicam complet si ne implicam activ, pe toata durata activitatii tale! Apeleaza la serviciul nostru de consultanta gratuita si vei fi incantat de rezultate!

Atunci cand optezi pentru o piesa din depozitul nostru, ai garantia ca ai facut o alegere exceptionala! Pentru o asemenea bucsa planetara punte Carraro 140060 primesti un certificat de garantie de 6 luni, ce acopera eventualele defectiuni din fabrica.

O astfel de bucsa planetara punte Carraro 140060 te asteapta pe site! Dupa ce ai intalnit-o virtual, iti vei dori sa o cunosti si personal. Stim ca rabdarea nu este un punct forte, atunci cand utilajul tau sta pe dreapta, in asteptarea ei, asa ca ti-o trimitem in aproximativ 24 de ore, prin intermediul serviciului de curierat rapid!

Legat de montaj, te sfatuim sa il faci cu cap! Nu te lasa sedus de simplitatea acestei piese de schimb! Alaturi de calitatea incontestabila a noului produs, o instalare profesionista iti va garanta intotdeauna o utilizare indelungata a acestuia!

Specificatii tehnice

• Diametru interior: 48 mm
• Diametru exterior: 53.25 mm
• Inaltime: 40 mm
• Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura