Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Case CVX150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CVX150
Cod produs
MG87PIJQ-AT
Out Of stock
Descriere
Nu-i un moment prea placut cand apare cate o defectiune, cum este acum cand s-au uzat rulmentii si cauti inlocuitori. Ai nevoie de niste rulmenti zdraveni, de cea mai buna calitate, ca sa nu te mai confrunti prea curand cu aceeasi problema. Iar acest rulment butuc tractor Case CVX150 este alegerea ideala cand ai nevoie de rulmenti noi. O masinarie puternica cere piese de calibrul sau, iar rulmentul acesta face fata cu succes cerintelor, ba chiar le depaseste. Doar este o piesa originala Carraro. Pune-l la incercare si vei vedea cat poate duce!

Avem piese extrem de rezistente si fiabile pentru utilajele tale. Oricand te confrunti cu vreo defectiune, da-ne de stire si ne mobilizam sa rezolvam problema. Fie ca e vorba de identificarea pieselor potrivite, de montajul lor sau de mentenanta, vei gasi intotdeauna solutii si sfaturi concrete care te vor scoate din impas. Suna-ne, raspundem cu drag solicitarilor tale!

Rulment butuc tractor Case CVX150 - cand iti doresti performanta, alege calitatea superioara!
Chiar daca nu pare mare piesa, acest rulment butuc tractor Case CVX150 are un rol foarte important in arhitectura masinariei tale, caci el asigura transferul de greutate al acestuia catre roti. Designul sau inovator iti garanteaza o frecare redusa si, totodata, o functionare indelungata, fara probleme, daca-i asiguri o lubrifiere corespunzatoare. De asemenea, te ajuta sa faci si economii la combustibil.

Consultanta gratuita pentru tine!
Oricat de priceput ai fi intr-ale utilajelor, o parere in plus nu strica niciodata. La noi gasesti mai mult decat piese de schimb pentru utilaje, echipa noastra de specialisti este mereu gata sa-ti sara in ajutor cand intampini dificultati tehnice sau cand nu stii ce piese s-ar potrivi masinariei tale. Cu un simplu apel telefonic impusti mai multi iepuri dintr-o lovitura - obtii solutii pentru problemele curente, dar si sfaturi pentru intretinerea pe termen lung a utilajelor tale. Contacteaza-ne!

Fii fara grija, acest rulment butuc tractor Case CVX150 beneficiaza de o garantie de 6 luni in caz de defecte de fabricatie. Chiar daca astfel de cazuri sunt foarte rare, iti recomandam sa pastrezi factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si iti livram acest rulment butuc tractor Case CVX150 super rapid - ajunge la tine in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online. Poti veni sa-l ridici si direct la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti pe aproape.

Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta. Ideal ar fi sa-i inlocuiesti si perechea, sa stii una si buna. Si, ca sa mearga totul brici, ideal ar fi sa lasi montajul pe seama unor profesionisti. Nu de alta, dar un montaj necorespunzator poate compromite piesa, dar si intreg ansamblul. Cum ar fi, de exemplu, ca bilele de rulment sa se raspandeasca in interiorul acestuia? Sigur n-ai chef sa vezi asta. Si, daca tot ajungi in service, ar fi mai bine sa refaci etanseitatea ansamblului, inlocuind si simeringul de butuc. Astfel, vei avea rezultatele dorite. Daca ai nevoie de ajutor in privinta montajului, iti putem trimite noi o echipa mobila care sa te scoata din impas, simplu si rapid.

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura