Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru tractor Case CVX150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case CVX150
Cod produs
IBWH34FQ-AC
Out Of stock
Descriere
O coroana transmisie finala Case CVX150 - ca cea pe care o gasesti in depozitul nostru - este o piesa realizata cu atentie la detalii, robusta. O recomandam cu toata increderea, intrucat este realizata de cei de la Carraro, companie cu traditie in domeniul transmisiilor utilaje.

Ai nevoie si de alte piese? Ai un necesar de piese de schimb? Perfect! Contacteaza-ne. Suntem aici pentru tine!

Coroana transmisie finala Case CVX150 - doar cu ea, mecanismul utilajului tau functioneaza perfect!
Iti recomandam sa alegi aceasta coroana transmisie finala pentru tractor Case CVX150 pentru ca este o piesa originala Carraro, de o calitate exceptionala. Coroana de butuc este o piesa de baza din angrenajul transmisiei inferioare, care ajuta la dezvoltarea unui cuplu de forta superior.
Astfel, cand aceasta se uzeaza, este important sa o inlocuiesti cu o piesa originala, de calitate.

Printre cauzele care duc la uzura acestei piese se numara: deteriorarea pinioanelor, deformari in urma socurilor mecanice suferite sau obiecte straine patrunse intre dintii coroanei si pinioane.
Alege piese de schimb de calitate! Cu ele, utilajul tau va functiona optim si pentru mult timp.

Ne plac foarte mult intrebarile! Contacteaza-ne!
Un serviciu gratuit de consultanta… Suna bine, asa-i?! Te gandesti insa ca… este prea frumos ca sa fie si adevarat, nu?! Insa, este adevarat! Ne-am gandit la tine si l-am infiintat.

Asadar, atunci cand nu stii sa identifici care este piesa de care utilajul tau are nevoie, ne poti intreba. Avem nevoie doar de cateva informatii despre utilaj si colegii nostri de la departamentul Identificari i-au intrebarile tale siiii… iti aduc inapoi raspunsuri.
Contacteaza-ne! Ai incredere in sfaturile si informatiile noastre.

Coroana transmisie finala pentru tractor Case CVX150 este o piesa de schimb care are certificat de garantie. Il vei gasi in colet, alaturi de factura. Pentru defectiunile din fabrica, piesa are o garantie de 6 luni.
Insa, daca vrei sa ne vizitezi, te asteptam la depozitul nostru! Asa, poti ridica piesele personal si ne poti intreba si despre alte piese care te intereseaza.

Coroana transmisie finala Case CVX150 se teleporteaza la tine! Da, pentru ca suntem foarte rapizi. Mai exact, iti trimitem piesa in maxim 24 de ore, oriunde in tara.

Stim ca utilajul tau nu poate astepta foarte mult. Il vrei functionabil, ceea ce este absolut normal. Asadar, pregatim coletul si ti-l trimitem repede. Pentru a stabili detaliile comenzii tale, contacteaza-ne la numerele de telefon afisate pe site.

A monta… ca la carte o piesa de schimb nu este un moft, este o necesitate! Un montaj corect este o investitie. Da, pentru ca un montaj efectuat de profesionisti este cel care iti va asigura cresterea duratei de utilizare a pieselor.
Nu cunosti specialisti? Contacteaza-ne pentru informatii si recomandari. Avem colaboratori destoinici!

Specificatii tehnice:

- 77 de dinti
- 257 mm diametru exterior
- latime 59mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura