Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru tractor Claas Ares 620

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ares 620 620RZ 620RX
Cod produs
4ZBSM9AH-AT
Out Of stock
Descriere
Ai probleme cu transmisia finala si trebuie sa inlocuiesti coroana reductor? Aceasta coroana transmisie finala Claas Ares 620 este cea mai buna alegere atunci cand vrei doar ce e mai bun pentru utilajul tau. Este o piesa originala Carraro, de inalta calitate, si satisface exigentele unui mediu atat de solicitant ca agricultura, fiind super rezistenta. Este compatibila si cu modelele Claas Ares 620RX si Claas Ares 620RZ.

Vrem sa fii multumit pe deplin de experienta colaborarii noastre, de aceea iti oferim mai mult decat piese de schimb pentru utilaje. Apeleaza la noi cu incredere cand te confrunti cu probleme tehnice, avem oameni bine pregatiti care te vor asista in intregul demers de remediere a acestora. Suna-ne!

Coroana transmisie finala Claas Ares 620 - alege calitatea!
Poate n-ai stiut, dar coroana reductor Claas Ares 620 este o piesa elementara in angrenajul transmisiei finale. Rolul sau este extrem de important, ea fiind piesa care ajuta la sporirea cuplului. Nu neglija, deci, aspectul calitatii sale, daca vrei ca tractorul tau sa mearga brici. Alaturi de celelalte piese ale sistemului, montate corespunzator, isi indeplineste cu succes misiunea, iar tu obtii randamentul dorit.

Ai nevoie de ajutor?
Iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta gratuita - oameni specializati in domeniul pieselor de schimb pentru utilaje agricole, care te vor indruma pas cu pas, de la identificarea defectiunii, pana la alegerea pieselor compatibile, apoi montajul lor si, de ce nu, intretinerea ulterioara a utilajului. Suna-ne si experimenteaza! Scutesti si timp, si bani.

Aceasta coroana transmisie finala pentru tractor Claas Ares 620 beneficiaza de o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Astfel de situatii nu sunt prea frecvente, dar totusi, e bine sa pastrezi documentele primite o data cu coletul.

Stim cat de pretios este timpul pentru tine, nu-ti permiti sa bati pasul pe loc. De aceea, livram aceasta coroana transmisie finala Claas Ares 620 in cel mult 24 de ore pe teritoriul Romaniei, indiferent de distanta. Iar daca distanta nu e prea mare si ai placerea, ne poti vizita la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Acorda montajului atentia cuvenita. In domeniul acesta, creativitatea e pe loc secundar, acuratetea tehnica trebuie sa primeze. Pentru ca uneori, o interventie neprofesionista poate dauna intregului ansamblu de piese. Alege persoane specializate. Nu neglija nici aspectele conexe - mentine lubrifierea si etansarea ansamblului reductor in parametri optimi, daca vrei ca lucrurile sa mearga struna. Ar fi indicat sa refaci etanseitatea acestuia, folosind simeringuri si oringuri noi. Si, eventual, sa inlocuiesti si pinioanele, daca te-ai confruntat cu deformarea danturii coroanei. Nu de alta, dar e mai bine sa previi defectiuni ulterioare.

Specificatii tehnice

60 de dinti
48 mm inaltime
202 mm diametru exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura