Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru tractor Claas Ares 546

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ares 546 546RX 546RZ
Cod produs
FICHYGD0-AT
Out Of stock
Descriere
Stim ca nu-i usor sa lucrezi pe tractor. Timpul te preseaza si, cand apare cate o defectiune, nu stii pe unde sa scoti camasa, sa poti finaliza la timp lucrarile. Daca vechea coroana de butuc s-a uzat, alege coroana transmisie finala Claas Ares 546 si vei scapa de griji vreme indelungata. O piesa cu adevarat rezistenta, produsa de compania Carraro, isi indeplineste ca la carte rolul in cadrul angrenajului transmisiei finale.
Este compatibila si cu modelele Claas Ares 546RX si Claas Ares 546RZ.

ACN Piese Utilaje iti ofera o gama larga de piese de schimb pentru utilaje agricole si din domeniul constructiilor. Vei gasi intotdeauna piesele de care ai nevoie pentru ca facem aprovizionari constante, incat sa nu ramanem cu vreun stoc pe zero. Si ne dorim sa-ti fim aproape si sa te ajutam in remedierea defectiunilor cu care te confrunti. Suna-ne si specialistii nostri iti ofera tot suportul tehnic de care ai nevoie.

Coroana transmisie finala Claas Ares 546 - o alegere mai mult decat inspirata!
O coroana reductor tractor Claas Ares 546 este una dintre piesele de schimb esentiale pentru utilajul tau. Componenta a angrenajului transmisiei finale, rolul sau este extrem de important, pentru ca ea ajuta la sporirea cuplului. Asadar, asigura-te ca ai drept criteriu calitatea cand alegi piesa de schimb.

Ai nelamuriri? Iti oferim consultanta gratuita!
Nu poti sa le stii chiar pe toate si, oricum, un sfat in plus nu strica niciodata. Orice nelamurire sau problema tehnica ai avea, contacteaza-ne si echipa noastra de specialisti iti ofera consultanta gratuita. Fie ca nu-i dai de cap defectiunii, fie ca nu stii care ar fi piesa compatibila cu utilajul tau, la noi vei gasi raspunsurile cautate. Te putem consilia si in privinta montajului si a mentenantei. Incearca si tu!

Garantie
Ai 6 luni garantie la aceasta coroana transmisie finala Claas Ares 546 pentru defectele de fabricatie. Desi ele sunt foarte rare, e bine totusi sa pastrezi factura si certificatul de garantie pe care le vei regasi in interiorul coletului.

In orice colt al tarii te-ai afla, iti livram aceasta coroana transmisie finala pentru tractor Claas Ares 546 in cel mult 24 de ore. Suna-ne si va pleca acum spre tine! Iar daca esti prin apropiere, te asteptam cu drag la sediul nostru.

Cand vine vorba de montaj, e bine sa te asiguri ca acesta este realizat de un profesionist. Nu de alta, dar un montaj necorespunzator poate afecta atat piesa in cauza, cat si piesele conexe. Asigura-te ca lubrifierea si etansarea ansamblului reductor sunt in parametri optimi. Iti recomandam sa refaci etanseitatea transmisiei finale cu simeringuri si oringuri noi. Iar daca defectiunea are la baza deterioarea danturii coroanei, poate ar fi bine sa inlocuiesti si pinioanele. Astfel iti vei putea exploata fara probleme utilajul o perioada mai indelungata.

Specificatii tehnice

60 de dinti
48 mm inaltime
202 mm diametru exterior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura