Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru tractor Case CVX150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
NJX15LIH-S-CD
Out Of stock
Descriere
Daca piesa care echipeaza tractorul de nou trebuie inlocuita, aceasta bucsa planetara tractor Case CVX150 este solutia potrivita. Este o componenta originala, fabricata de Carraro. Atunci cand montezi noua bucsa, este indicat sa schimbi si simeringul planetarei, pentru a beneficia de o reparatie de calitate. Pentru a face intotdeauna alegerea potrivita, in functie de scopul tau, de fiecare data cand cumperi de la noi componente pentru utilaj, iti oferim cu placere informatiile de care ai nevoie. Suntem prietenosi si nerabdatori sa ne punem in slujba ta, asa ca nu-ti fie teama sa ne intrebi cate ceva!

Componentele originale Carraro precum aceasta nu sunt inselatoare ochiului. Chiar daca si stratul exterior al acestora este fara cusur, ele nu au obiceiul sa epateze. Ba din contra! Ele asteapta smerite sa fie asezate in angrenajul utilajului tau pentru a incepe sa isi indeplineasca menirea. Abia atunci se simt in elementul lor. Insa piesele slabe fac totul exact pe dos. Epateaza cu infatisarea exterioara si cand vine vorba de lucru… Ei bine, aici intervin durerile tale de cap. Alege cu cap piesele pe care le procuri pentru utilajul tau!

Inca mai cauti calitatea? Ai incercat aceasta bucsa planetara tractor Case CVX150?

Aceasta piesa asigura centrarea planetarei si integritatea simeringului. Componenta recomandata este cea care se monteaza in fuzeta. Bucsa originala are si sant de gresare.

Nu oferim consultatii, dar ne pricepem la consultanta!
Nu suntem noi chiar medici intr-ale pieselor de schimb, insa pasiunea intretine flacara ce ne determina sa tot descoperim lucruri noi. Toate cele pe care le-am aflat pana acum ti le punem la dispozitie. Asa ca oricand ai intrebari, apeleaza cu incredere la serviciul nostru gratuit de consultanta!

Calitatea-i la ea acasa in aceasta bucsa planetara pentru tractor Case CVX150 originala Carraro. Asta se poate observa si in certificatul de garantie valabil 6 luni.

Nu te tinem departe de munca! Iti trimitem aceasta bucsa planetara punte tractor Case CVX150 prin curier rapid, in 24 de ore. Asta pentru ca stim importanta timpului si cat de mult conteaza orice secunda. Daca esti in apropiere, te invitam sa ridici personal piesa de la depozitul nostru.

Nu risca sa pierzi investitiile pe care le faci nebagand in seama montajul. Alege sa lasi noua piesa doar pe mana mecanicilor cu experienta. Asta daca nu vrei ca timpul si banii sa ti se duca pe apa sambetei.

Specificatii tehnice
Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura